Aktuelt

Zip-screen og terrassemarkise.

Matchende solskjerming til hele huset

Hvordan kan du få matchende solskjerming på hele huset, når alt fra uteplassen og store stuevinduer til terrassedører og små vinduer skal skjermes? Både screens og markiser kommer i ulike varianter som gjør at du kan dekke de fleste behov for hele huset.

Les videre »

Sommervarme: Flyskam, pledd eller varmelampe?

Så fikk du endelig opp den markisen du har gledet deg til i flere år – og alt er tilrettelagt for at terrassen kan fungere som uterom og sommeren i Norge forlenges. For nå gjør det jo ikke noe at det regner. Dere kan jo sitte ute like vel. Du har bare glemt at det sommerregnet ofte kommer med lavere temperaturer … For hvordan forsikrer du deg mot det norske sommerværet? Må du ta det flyet ned til Alicante?

Les videre »
Pergolino og vindskjerming

Pergola – hva brukes den til?

Hørt navnet, men usikker på hva pergola egentlig er og hva som er så bra med det? Les videre og du blir litt klokere og trolig inspirert. Du kan fort ha løst jobben med å skape en ny, trivelig og bruksvennlig uteplass på 1-2-3.

Les videre »
Santander-logo
Ikke utsett gleden, utsett betalingen!

4 mnd. betalingsutsettelse fra levering, kr 275,-. Spør vår konsulent. Eksempel på handlekonto med kredittkort etter bet. fri periode: Eff. rente 30,4 %, kr 20.000,- o/12 mnd, kostnad kr 3.022,- totalt kr 23.022,-

Vi er anbefalt av
Huseiernes Landsforbund