Fasadeprodukter logo

Hjemme hos

Vi besøkte Marit og Steinar

Marit og Steinar elsker utsikten, men ville nyte den uten verken sjenerende solblending, badstuetemperaturer, vind, innsyn m.m.

Les grepene de tok.

Terrassemarkiser

Zip-screen og terrassemarkise.

Matchende solskjerming til hele huset

Hvordan kan du få matchende solskjerming på hele huset, når alt fra uteplassen og store stuevinduer til terrassedører og små vinduer skal skjermes? Både screens og markiser kommer i ulike varianter som gjør at du kan dekke de fleste behov for hele huset.

Les videre »

Interiørtrender i 2023

Året har nettopp begynt, og vi er spente på hva som rører seg innen feltet og  hva vi vil se av interiørtrender i 2023. Bærekraft blir stadig viktigere i interiørbransjen, og dette vil absolutt være noe å se opp for.

Les videre »

Lås på garasjeporten

Vi nordmenn elsker tingene våre, og er i verdenstoppen om å eie det nyeste markedet har å tilby. Sikre alt du har i garasjen med lås på garasjeporten. Med ny garasjeport tilpasset huset får du mer enn bare en fin fasade, du investerer også i langsiktig sikkerhet av eiendelene dine.

Les videre »
Lyse grå Duette gardiner på fire stuevinduer med utsikt mot terrassen og hagen bak en gråblå sofa

Slik velger du solgardiner

Solgardiner eller innvendig solskjerming skal fungere som skjerming mot sol og innsyn. Samtidig er de en dekorativ del av interiøret. Hvilke solgardiner passer i ditt hjem?

Les videre »