Bør du bytte ut persiennene dine?

Dersom du opplever at lamellene på persiennene flasser, de bråker i vinden, snorene ryker eller at de rett og slett skjemmer fasaden på huset ditt kan det være en idè å sjekke ut screen som solskjerming.

Verdens mest effektive solskjerming.

Finnes det en solskjermering som takler alt som måtte komme av vær og vind, og som passer på absolutt alle fasader? Svaret er et rungende ja. Screen er i dag den mest anvendte solskjermingen til moderne fasade-vinduer. Screens er nøytrale i fasaden og gir samtidig en effektiv solskjerming. Screenduken kan velges i farger som passer til bygget – eller omgivelsene. På denne måten kan de gi fasaden et arkitektonisk preg, samtidig som de effektivt skjermer mot solens stråler.

Gro Westlie i Fredrikstad er fornøyd med sine screen:

screens fra fasadeprodukter

– Fasadescreen skjermer effektivt mot sol samtidig som vi har beholdt utsikten, sier Gro Westlie fra Fredrikstad.

Glassfasader er stadig populært

Vertikale solavskjermninger av stoff bidrar i høy grad til reduksjon av bygningens energiforbruk. Arkitekter utnytter ofte denne fordelen og anvender ofte screen, også kalt screenmarkiser, som et designelement på bygninger.

Fasade screen er en screenmarkise med styreskinner og motorisert betjening. At du har muligheten til å lakkere styreskinner og duk-kasse i alle farger, i kombinasjon med et stort utvalg strukturer, materialer og dukfarger, gjør produktet anvendelig på nesten alle typer bygg.

Om natten kan solskjerming hindre varmeutstråling vinterstid og om sommeren reduseres behovet for dyr luftkondisjonering. Altså er dette helårsprodukter.

Les mer: Forandring fryder.

Skap den perfekte uteplass

fjernstyring-persienner-fra-fasadeprodukter-a

Tore Knut Olsen bruker daglig sine screen som beskyttelse mot sol og vind.

– Jeg bruker mine produkter hver eneste dag. Mine Fasadescreens skjermer både for sol, vind og innsyn. Nå kan vi bruke verandaen som utestue både på vår og høst, noe som definitivt har utvidet bruksområde på vår bolig, sier Tore Knut Olsen, en fornøyd kunde.

Derfor bør du stenge solen ute

Tenk om du kunne forvandle uteplassen til et nytt hverdagsrom? Fasade ZIP screen fungerer også utmerket som levegg til din uteplass. Fasade Zip screen gir deg fleksibiliteten til å utvide brukstiden av terrassen.  Denne løsningen gir en behagelig utendørslounge som du enkelt kan bruke store deler av året. Nyt de deilige kveldene i gode venners lag. Hvis det begynner å blåse litt trenger dere ikke flytte inn, bruk isteden screen som vegg. Om ønskelig kan alt styres med en fjernkontroll eller smarttelefon.

Hvorfor velge Fasade ZIP screen?

  • Duken stenger ute like mye solvarme som persienner (opptil 92%) uten å blokkere utsikten. Duken er vevd slik at man kan se ut igjennom duken selv om produktet er i bruk.
  • Meget lett å holde rent. Kan enkelt vaskes med svamp og zalovann. Den vil ikke samle like mye smuss som persienner, da stoffet er smussavvisende.
  • Billigere vedlikehold enn alternative solskjermingsprodukter.
  • Selve kassetten er ikke større enn 10 x 10 cm (uansett dukstørrelse), dermed kan produktet enkelt monteres under vannbrettet på de fleste vinduer.
  • Stilrent produkt som lett kan integreres i fasaden.
  • Solide profiler som er stive, tunge og rette holder duken stram.
  • Kan også brukes på balkongfronter og som levegg/vindskjerm.
  • Den er motorisert. Motor kan kompletteres med automatisk styring, for eksempel fjernkontroll eller sol- og vindautomatikk.

 

1138115

Fasade Zip Screen, også kalt glidelåsscreen, er markedets mestselgende screen.
Den tradisjonelle screen solskjermingen vi alle kjenner. Med tung bunnlist og kraftige styreskinner er dette en solid solskjerming med tidløst og elegant design.
Ikke utsett gleden, utsett betalingen!

4 mnd. betalingsutsettelse fra levering, kr 275,-. Spør vår konsulent. Eksempel på handlekonto med kredittkort etter bet. fri periode: Eff. rente 30,4 %, kr 20.000,- o/12 mnd, kostnad kr 3.022,- totalt kr 23.022,-

Vi er anbefalt av
Huseiernes Landsforbund