Fasadeprodukter logo
Tverrsnitt av Duette gardin

Duette® – minst tre ting på én gang!

Utvendig solskjerming er suveren når det gjelder å redusere varmeinnslippet fra sola. Duette® er en god nummer to, og best blant innvendige solskjermingsprodukter.

Konstruksjonen gjør at de også isolerer mot varmetap om vinteren og virker støydempende i tillegg!

Dobbel plissegardin

Duette® er «doble plisségardiner». Konstruksjonen gjør at de beholder formen med folder selv når de er senket helt ned. Som heldekkende gardiner, skreddersydd til dine vinduer, bidrar de til å reflektere noe varmestråling ut gjennom vinduet igjen (effekten avhenger av hvor lys eller mørk farge gardinen har).

Den viktigste effekten er at det isolerende luftlaget i midten reduserer varmeinnslippet fra sola. Luftas isolerende egenskaper kjenner vi fra produkter som flerlags vinduer og Glava. Dette luftlaget vil dermed redusere varmetap og kaldras fra vinduer om vinteren.

Blå plissegardiner

Duette® bidrar ikke bare til å hindre steikende sol om sommeren og kald trekk om vinteren. De er også svært dekorative. Med et utvalg på 130 ulike fargenyanser, finner du ikke bare noe som passer til hjemmet ditt, du vil finne noe som løfter inntrykket av stue, kjøkken eller andre rom.

Fakta:

  • Duette® kan redusere varmeinnslippet gjennom vinduene med inntil 50 prosent. Effekten avhenger av material- og fargevalg.
  • Duette® reduserer varmetap og kaldras med opp til 46 prosent.
  • I tillegg kan Duette® redusere støy og romklang

 

Vår doble plisségardin er virkelig den som topper listene blant våre interiørprodukter når det kommer til popularitet. Denne gardinen har raskt blitt en stor trend innen solskjerming og interiørdesign. Den unike kombinasjonen av to lag stoff gir ikke bare et mykt og varmt uttrykk, men også en moderne og elegant atmosfære.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat