Fasadeprodukter
Burgunder Duette®-gardiner i fargerik stue

Duette® skjermer deg også mot vinterkulda

Er det kamp om å slippe å sitte nærmest vinduet i stua? Da kan Duette være verdt å ta en titt på.

Vinduer bidrar med både utsikt og dagslys. Samtidig er de de svake punktene i veggens forsvarsverk mot været på utsiden; om sommeren steker sola gjennom glasset, mens det på vinteren kan være trekkfullt eller kjølig under vinduet. Doble plissegardiner, Duette, har en isolerende evne som hjelper både sommer og vinter.

Hull gjennom plissegardiner på langs
Duette består av et dobbelt lag plissegardiner. Luftlaget imellom virker isolerende mot både stekende sommersol og vinterkulde.

Er det kamp om å slippe å sitte nærmest vinduet ved spisebordet eller i stua på kalde vinterdager? Selv nyere vinduer vil ha et visst kaldras når vinterkulda slår til, og de fleste gardiner hjelper selvsagt ikke mot dette. 

Luftlaget isolerer

Doble plissegardiner er unntaket. De har et luftlag mellom de to tekstillagene, og denne luften virker isolerende. At luft isolerer kjenner vi til i for eksempel termoser, Glava og prinsippet om «lag på lag»-påkledning på kalde vinterdager eller fjellturer. 

På sommeren vil Duette være den interiørgardinen som er suverent best på solskjerming, fordi det isolerende luftlaget halverer varmeinnslippet fra sola. På vinteren vil det samme luftlaget sørge for at du får ekstra isolasjon i vinduene.  

Duette-gardiner til stue - Fasadeprodukter AS
En lun sofakrok nær store vinduer blir ikke så lun når vinterkulda trenger på. Isolerende Duette doble plissegardiner løser problemet.

Bestselger med mange bruksområder

Plissegardiner omfatter både en enkel variant, og Duette. Plisse er bestselgeren blant interiørgardiner, med god grunn. Med et diskre og elegant utseende passer de inn i de fleste rom: 

  • På soverommet kan Duette leveres i black out-materiale, slik at det aller meste av lyset fra sommernatta og fra gatelys vinterstid, stenges ute. 
  • På badet kan plissegardiner leveres i materialer som tåler vann 
  • På barnerommet kan gardinene leveres uten snorsystem, noe som er en ekstra sikkerhet for nysgjerrige barnehender. 
  • På for eksempel kjøkkenet hvor matsøl kan være et problem, kan gardinene leveres i vaskbart materiale 
  • I alt fra kontorlanskaper til barnehager; Duette har en lyddempende effekt som gjør akustikken i et rom bedre.  

 

I tillegg har vi egenskapen som de aller fleste setter mest pris på og bestiller; fleksibiliteten ved at gardinen kan trekkes opp og skyves sammen som du vil. Dermed kan du også skjerme for enten nedre eller øvre halvdel av vinduet. 

Stilrene Plissegardiner
Plissegardiner kan leveres med mulighet for å dekke nederste halvdel for å skjerme for innsyn, samtidig som du slipper inn dagslys.

Stort utvalg i farger, mønstre og materialer

At materialutvalget er stort, har vi vært inne på i avsnittet over. 

I tillegg er fargeutvalget så stort at våre selgere må bære tungt for å få med seg alle vareprøvene til et kundebesøk:  

  • Duette 25 mm leveres i nesten 150 ulike farger, i bokstavelig talt alle regnbuens farger og alle sjatteringer imellom.  
  • Duette 32 mm leveres i 50 ulike farger, hovedsakelig med et vidt spekter av diskrete jordfarger og gråtoner. 

 

Sjekk ut designverktøyet Design Space, men se også vareprøvene med egne øyne, ved å kontakte Fasadeprodukter for en befaring. Både befaring og pristilbud er gratis og uforpliktende.

Vår doble plisségardin er virkelig den som topper listene blant våre interiørprodukter når det kommer til popularitet. Denne gardinen har raskt blitt en stor trend innen solskjerming og interiørdesign. Den unike kombinasjonen av to lag stoff gir ikke bare et mykt og varmt uttrykk, men også en moderne og elegant atmosfære.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat