Et slag for rullegardinen

Rullegardiner hatt et tidvis (og muligens velfortjent) dårlig rykte. Men det har skjedd stor utvikling på området, og på flere måter er rullegardinen den ultimate solskjermingsløsning.

Får tvilen til å forsvinne

Mange har nok et dårlig inntrykk av rullegardiner, og flere av oss har nok opplevd rullegardiner som er slarkete, som ramler ned fra kassetten, eller som setter seg fast. I tillegg passer rullegardinen sjelden vinduet helt. La oss bare si det med en gang: En godt produsert rullegardin vil få tvilen til å forsvinne som dugg for solen. I tillegg har rullegardiner uslåelige egenskaper på en rekke områder.

Først: rullegardinen er optimal for mørklegging av rom. Uansett om du er en av dem som foretrekker å sove i stummende mørke, eller om du er en filmelsker som ønsker å simulere kinomørket i sitt eget hjem, så er rullegardinen solskjermingsløsningen for deg. Dette gjelder naturligvis også innsyn; rullegardinen er meget godt egnet til å sperre for nysgjerrige øyne.

En rullegardin i Blackout-materiale vil være lystett uansett om den er lys eller mørk, slik at rommet kan fremstå som lyst og trivelig, selv om det er det blir helt mørklagt på kvelden. Å få det mørkt krever selvfølgelig at gardinen er svært nøye tilpasset vinduet, og det er derfor vi opererer med millimeterpresisjon når vi produserer din rullegardin!

Når det gjelder total blokkering av sollys og innsyn er det få ting som slår en godt tilpasset rullegardin.

Valgmulighetene er store

Hvis man ser etter rullegardiner på en stor kjedebutikk får du noen få mål og farger, og løsningen blir alltid et slags kompromiss. Men det trenger det ikke være! Hos Fasadeprodukter kan du få en rullegardin som er perfekt tilpasset ditt hjem og din smak. Vi har over 170 forskjellige farger materialer og mønstre: Fra gjennomsiktig til helt lystett; fra helt enkelt til intrikate mønstre. De fleste av rullegardinene våre er også fuktbestandige slik at de godt kan brukes på baderommet. Og for ekstra sikkerhet på kjøkken og barnerom – mange av materialene vi fører er ekstra flammehemmende.

Fasadeprodukter har mange flotte farger og finisher på våre rullegardiner, slik at du kan få en god match med rommets stil og uttrykk.

Få enkel og smart betjening

Når det gjelder kontrollen av rullegardinen er valget ditt: Uansett om du er en tradisjonalist som foretrekker manuell snorkontroll, eller om du er en teknologielsker som ønsker automatisert styring basert på solens posisjon, så kan gardinen leveres med akkurat den graden av automatikk som du ønsker. Les mer om motorer og automatikk her

Livet blir enklere med fjernkontroll eller appstyring fra Somfy

I vårt Design Space Studio kan du utforske og konfigurere dine rullegardiner – akkurat slik som du ønsker.

Nå kan du enkelt styre solskjermingen via iPhone, nettbrett eller andre smarttelefoner – uansett hvor du er.
Med en app har du enkel tilgang til alle dine solskjermingsprodukter via smarttelefonen! Det er slutt på den tiden da du måtte reise deg for å heve og senke markisene eller lete etter den forlagte fjernkontrollen.
Ikke utsett gleden, utsett betalingen!

4 mnd. betalingsutsettelse fra levering, kr 275,-. Spør vår konsulent. Eksempel på handlekonto med kredittkort etter bet. fri periode: Eff. rente 30,4 %, kr 20.000,- o/12 mnd, kostnad kr 3.022,- totalt kr 23.022,-

Vi er anbefalt av
Huseiernes Landsforbund