Fasadeprodukter logo
Verktøy henger organisert

Få orden i garasjen

De fleste er godt i gang med hverdagen etter sommer og ferie. For at hverdagen skal fortone seg forholdsvis harmonisk er det viktig at ting har sin faste plass og at det er system rundt oss.

Forfriskende ryddig garasje

Med hverdagen her igjen er det tid for å ta i bruk kjøretøyet daglig for å komme seg til jobb. Det er viktig å kunne skille mellom jobb og privatliv, og da er det også viktig med en god overgang mellom disse to! En god og forfriskende overgang kan skapes med noe så enkelt som en god og ryddig garasje.

Kjedelig å rydde?

Det har en tendens til å fylles opp i garasjen i sommersesongen. Dessverre må en gjøre rydde-jobben for å få en oversiktlig garasje. Men ikke mist motet, det går faktisk ganske raskt når man har begynt. Lag deg systemer for hva som skal beholdes, hva kan gis bort og hva skal kastes. Sorter tingene og så er det på tide å sette ting på sin nye plass!

La gulvet være fritt

For å ha god plass på gulvet til kjøretøy er det lurt å bruke den vertikale plassen godt. Heng ting på veggen! Hyller, verktøytavler og bord som ikke er altfor brede er det som gjelder for å få til en god sortering av tingene dine.

Ryddig innside av garasje
Tenk så fint å slippe lete når alt har sin faste plass.

Ditt, og bare ditt

Ved ferdigstilling av ditt nye garasjemesterverk vil det føles som et friskt pust å sette fra seg bilen på plassen sin på slutten av arbeidsdagen. Nå gjelder det å holde dette ekstra sikkert, så du ikke får noen uventede gjester. Sikre det hele med en god garasjeport som er praktisk, lett og sikker! Slik går du en oversiktlig høst i møte.

Utvendig av garasje med to garasjeporter med vindu

Våre garasjeporter er enkle å åpne og lukke. Vegg- og takskinner som er sammenføyd av skinnekurver, samt løpehjul i skinnene, gjør at portbladet kan beveges loddrett opp og ned.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat