Farger på hele interiøret!

Fargetrendene for 2018/2019 roper at du må tørre litt. Tørre å skape stemning og lage miljøer med farger. Bruk flatene i veggene, vinduene, møblene - og til å med tak, til å skape atmosfærer som tar vare på de som bor i- og besøker hjemmet ditt!

Mye farger

Det er en stund siden vi gikk fra trenden med hvitt på hvitt. Duse toner i blått og grønt – og etter hvert gult og rust har vært synlig i trendbildet en liten stund. Ganske lenge var det bare én fokusvegg som skulle være malt – nå kan du godt male flere vegger og gjerne hele rommet. Og fargene du kan bruke er ikke lenger bare duse. Det er lov å bruke litt tyngde og varme i interiøret.

Bruk nyanser og fargespill

Lek med gjerne med nyanser. Bruk en lys nyanse i det ene rommet – og en mørkere i det neste. Bruker du nyanser og farger aktivt, skaper du både stemning og litt samspill mellom rommene og i huset generelt. Tør du å bruker mange nyanser på vegger, møbler og solskjerming, er det fint å stramme opp med f.eks lister eller møbler i brukket sort eller hvitt. Møbler i tre, samt grønne planter skaper også gode kontraster og fokuspunkt sammen med et rom malt med farger.

Solskjerming – et viktig interiørelement

Solskjermingen bør ikke vare være et nødvendig “onde”. Bruk det du har foran vinduet til å skape en enda bedre opplevelse i huset og interiøret generelt. Lek litt med fargene på solskjermingen din; Bruk for eksempel plisségardiner i en mørkere nyanse enn veggfargen. Her hjelper selgeren deg med fargeprøver, slik at du kan se solskjermingen mot veggen og lyset du faktisk har i rommet. Bruker du en plisségardin med en kjerne i aluminium eller en lys bakside, vil du også klare å holde rommet ditt kjølig, selv om solskjermingen har en mørk farge.

Snorløs plissegardin - Fasadeprodukter AS

Farger er viktig for mennesker når vi opplever og sanser – tør å bruke dem – også i interiøret!

Duette® Plisségardin har dobbel plissering, og er vår bestselgende plisségardin.
Lamellgardiner er et opplagt valg til både hjemmet og kontoret. Med et luftig, rent og moderne utseende gis lameller en optimal mulighet for å justere lys og innsikt.
Ikke utsett gleden, utsett betalingen!

4 mnd. betalingsutsettelse fra levering, kr 275,-. Spør vår konsulent. Eksempel på handlekonto med kredittkort etter bet. fri periode: Eff. rente 30,4 %, kr 20.000,- o/12 mnd, kostnad kr 3.022,- totalt kr 23.022,-

Vi er anbefalt av
Huseiernes Landsforbund