Fasadeprodukter

Fikk dobbelt så stor stue

I den hyggelige boligen på Lillehammer fikk Knut Ivar satt en stopper for innsyn og vind ved hjelp av solskjermingsprodukter. Samtidig fikk stuen doblet arealet.

– Du får fortelle i artikkelen at det blåste fra nord, sier en smilende Knut Ivar når vi står på den «nye» terrassen hans på Lillehammer. Selve terrassen er ikke helt ny, men den har blitt som ny etter at solskjermingsløsningen er på plass. Og ja – det blåser faktisk friskt. Sannheten angående «solskjermingen» til Knut Ivar er nemlig at den hovedsakelig ble anskaffet på grunn av et ønske om vind- og innsynsskjerming.

Større stue

– Huset ligger ganske høyt i boligområdet, forklarer Knut Ivar.  Vi ønsket helt enkelt ikke å føle at vi satt på utstilling når vi var ute på terrassen. Nå når screens og markise har kommet på plass har vi utvidet stuen vår til dobbel størrelse.

Mørke levegger
Løsningen med den nye leveggen mot sør er kanskje det Knut Ivar er mest fornøyd med.

Løsningen i det sørlige hjørnet er han kanskje mest fornøyd med. Her fikk han hjelp av montørene med å sette opp to ekstra vegger av screens. Sammen med markisen som er montert over, har det sørlige terrassehjørnet blitt et fantastisk uterom.

– Vi kan sitte ute på det som nå føles som en privat plass og får ly for vinden som kan blåse ganske så friskt her i skråningene på Lillehammer.

Levegg og solskjerming

Screen-duken mot nord fungerer hovedsakelig som levegg og er nede nesten hele tiden. Den bidrar til at sittegruppen føltes mer intim og koselig, samtidig som den tar av mye for vinden.

Vindskjermet uteplass
Screenen mot nord er nede nesten hele tiden, da den gir ly for vinden og gjør sittegruppen enda mer intim og hyggelig.

Det hender at familien bruker screensene som solskjerming, for å ikke blendes helt når solen står lavt på kvelden. Og så er det blomstene da – de setter Knut Ivar bak screensene når han reiser på jobb.

Fornøyd Lillehamring

– Om jeg er fornøyd? ler Knut Ivar. Bare se her, sier han og heiser ned screensene rundt den ene sittegruppen, med fjernkontroller han endelig har fått kontroll på ved hjelp av noen beskrivende tusjbokstaver på hver av de.

Stolt eier på terrasse

– Bare kjenn den følelsen da, sier han og setter seg med kaffekoppen i fanget; Et eget rom og sommeren og utsikten foran oss, med litt godt å drikke i glasset og godt selskap sitter vi lett her til klokken to på natten en kjølig sommerkveld!

Fasade kassettmarkise gir rene linjer på husets fasade og er en ”slimline” boksmarkise med tidløst og elegant design.
Med våre vindskjermer har du muligheten til å skape din egen koselige favorittplass slik du selv vil ha det.
Denne terrassevarmeren er vanntett og gir effektiv og øyeblikkelig varme. Utstyrt med fjernkontroll og mulighet for app-styring.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat