Fasadeprodukter logo
Jente i hengekøye

Flytt ut, nå er det tid for lune uterom og tempererte rom inne

Sommeren gir oss ett rom til. Rommet skal dekke ulike behov og bruksområder; både ro og fred – og mange til bords, frokost og kvelds, og ikke minst både godt vær og dårlig vær.

Når vi tar uterommet i bruk, ønsker vi å omgi oss med en lun og praktisk plass som er fin utenfra, men som også kan gi skjerming for solens varme stråler inne.

En markise er så mye mer enn bare et tak over spiseplassen. Med varmelamper fungerer markisen som en ekstra stue. Mange drømmer om å tilbringe sommerkveldene i en pergola eller vinterhage. Under en markise med levende lys og varme fra en terrassevarmer får du tilnærmet samme opplevelse – bare mye enklere.

Er du så heldig at du har en flott uteplass? Nå er vi på vei inn i den beste tiden på året. Vi lengter etter sol og tid ute i hagen. Vurderer du solskjerming eller trenger skygge for uteplassen din?

Da kan du lese mer om våre terrassemarkiser her.

Hva passer ditt hus?

Start med å se på boligens fasade, hvilke farger og materialer har du? Hvilket uterom, soner og sitteplasser ønsker du deg? Hvor er det fint å sitte både ute og inne. Hva passer til ditt hus? Prøv å velge det som gir deg varig glede og ikke fall for fristelsen til å velge årets trender. En markise skal vare i mange år.

Forleng sommeren

Uterommet vil virke større hvis du er flink til å ta det mer i bruk. Bruk plassen du har til rådighet og trekk møblene ut fra veggen og skap tak og vegger med en markise og screens.

Uterom som innbyr til mye tid ute i sommer i sol og skygge.

Vi har fleksible solskjermingsløsninger for både sol og skygge på uteplassen.

Med en markise blir du beskyttet mot sol og regn, og den skaper en lun stemning på kvelden når solen har gått ned. Selv om markisens hovedoppgave er å solskjerme innerommet ditt- så vil den garantert forlenge utesesongen.

Med marcesafunksjon får du ekstra plass under terrassemarkisen, og gir også bedre skygge ved lav sol.
Topp moderne nyhet innen terrassemarkiser der det er gjort store investeringer i lekker design som samtidig tilfredsstiller våre svært høye krav til god kvalitet.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat