Garasjeport med vekt på kvalitet og design

For meg var det svært viktig å finne en port som passet husets design. Garasjeporten er det første man ser når man kommer i innkjørselen og dekker i tillegg store flater, sier huseier Henrik Berge.

– Vi nordmenn bruker såpass mye tid og penger på huset vårt, er det en selvfølge at alt er nøye planlagt slik at man får en helhet i husets design. Jeg brukte derfor lang tid på å se igjennom brosjyrer, før jeg bestemte meg for garasjeport fra Fasadeprodukter AS. Jeg er veldig fornøyd med porten, og mener den er med på å gi huset en ekstra dimensjon, sier Berge.

Økende etterspørsel

Salget av designporter til garasjen har gått kraftig opp de siste tre årene. Flere og flere nordmenn har nemlig oppdaget at garasjeporten kan være et effektivt designelement.

– Det har blitt et mye større fokus på slike porter. Dette gjelder i alle de nordiske landene, men kanskje i størst grad her i Norge. Portene skal matche resten av fasaden og komplementere husets design forteller daglig leder For Fasadeprodukter AS Frode Hjellset. Den tradisjonelle hvite garasjeporten med imiterte treprofiler er definitivt på vei ut, og porter i aluminium og glass er på vei inn, gjerne i farger som matcher inngangsdøren, sier Hjellset

graa-garasjeport-med-bil-fra-Fasadeprodukter-A-ingress-boks

Skumisolerte garasjeporter

Valg av garasjeport er en viktig forutsetning for at ditt byggeprosjekt får et utseende- og funksjonsmessig vellykket resultat. Det er nødvendig at valg av port kommer tidlig inn i prosessen da vi ser at de forskjellige typene har forskjellige krav til overhøyde og sideklaring i forhold til portens mål. De 40 mm klemsikre, kraftige skumisolerte panelene sikrer maksimal stabilitet og varmeisolering. Fasadeporten oppfyller EU sikkerhetsnorm gyldig fra 1.5.2005.

Vi satser på stilfulle kvalitetsporter hvor hver eneste komponent er hensyntatt det norske klimaet.
Ikke utsett gleden, utsett betalingen!

4 mnd. betalingsutsettelse fra levering, kr 275,-. Spør vår konsulent. Eksempel på handlekonto med kredittkort etter bet. fri periode: Eff. rente 30,4 %, kr 20.000,- o/12 mnd, kostnad kr 3.022,- totalt kr 23.022,-

Vi er anbefalt av
Huseiernes Landsforbund