Garasjeporter med stil

Fasadeprodukter er en av landets ledende leverandører av garasjeporter. Selskapet har mange års bransjeerfaring og målsetningen er å tilby markedet premium produkter til gunstige priser.

Paneler

Panelene er “hjertet” av enhver garasjeport. Panelfremstillingen utgjør den største del av produksjonsutgiftene for en garasjeport og er den viktigste faktor for å oppnå en god portkvalitet. Våre paneler fås i et stort antall av design og farger, men et godt utseende er ikke noen erstatning for fremragende tekniske egenskaper. Ethvert panel er unikt i form og farge. Fasadeporten tilbyr paneler som oppfyller de høyeste europeiske standarder, både innen design og det tekniske aspekt. Forbindelsesdelene mellom seksjonene er spesielt formet, så man ikke får fingrene i klem. Portens konstruksjon oppfyller kravene av den europeiske norm 13241-1.

Norskprodusert garasjeport

Isolering

Den integrerte gummitetningen mellom paneler forhindrer luftgjennomstrømning. Det nye moderne designet har så mange positive egenskaper som bidrar til isoleringen av din port for å redusere varmeutgiftene i garasjen. Gummitetningen mellom forbindelsene er like så viktig som isoleringen i seksjonene. Gjennomstrømning av kald luft ville oppheve fordelene med en isolert garasjeport!

Vi satser på stilfulle kvalitetsporter hvor hver eneste komponent er hensyntatt det norske klimaet.
Ikke utsett gleden, utsett betalingen!

4 mnd. betalingsutsettelse fra levering, kr 275,-. Spør vår konsulent. Eksempel på handlekonto med kredittkort etter bet. fri periode: Eff. rente 30,4 %, kr 20.000,- o/12 mnd, kostnad kr 3.022,- totalt kr 23.022,-

Vi er anbefalt av
Huseiernes Landsforbund