Fasadeprodukter logo
Fem høye og smale burgunder aluminiums persienner i et soverom

Gardiner eller persienner?

Tre gode argumenter for å velge persienner: De verken samler eller avgir støv, de er lette å rengjøre og du kan velge mellom 30 ulike farger å velge i.

Tre gode argumenter for å velge persienner fra Fasadeprodukter i dine rom: De verken samler eller avgir støv slik gammeldagse tekstilgardiner gjør, de er lette å rengjøre og med 30 ulike farger å velge i, kan du finne persienner som passer din stil, i ditt hjem uansett.

I tillegg bør nevnes nyheten om at du nå kan velge svært prisgunstig betjening med stillegående oppladbar motor (opplading annet hvert år er ofte nok) hvor du kan med fjernkontroll eller smarttelefonen kan kjøre persiennene opp og ned uten å forlate sofaen.

Vi pleier å fokusere på mange gode kvaliteter ved våre produkter; solskjermingseffekt, dekorativ effekt, fargeutvalg osv. Men i tillegg til alt dette kommer det faktum at du sparer deg for en mengde støv. Og det støvet som legger seg, er lett å fjerne.

Persiennene rengjøres enkelt med vanlig støvtørk, det samme gjelder lamellgardiner, plisségardiner og rullegardiner.

Fasadeprodukter har alt fra stilrene nøytrale persienner…
Fasadeprodukter har alt fra stilrene nøytrale persienner…
…til fargerike varianter, hvis du ønsker det.
…til fargerike varianter, hvis du ønsker det.

Stort utvalg i farger

I tillegg er utvalget av materialer og farger så stort at du helt sikkert finner noe som passer til stua, kjøkkenet eller soverommets farger:

  • 30 ulike farger på persiennener
  • 120 farger på plisségardiner
  • 130 farger på rullegardiner
  • 148 farger på lamellgardiner

Så med mindre du elsker å vaske eller rense de gamle tekstilgardinene, vurder heller innvendig solskjerming fra Fasadeprodukter når du skal gi huset en innvendig ansiktsløftning.

Skreddersydd etter mål

Våre selgere kommer hjem til deg og tar mål. Deretter gir vi deg et uforpliktende pristilbud på en skreddersydd løsning.

Vår doble plisségardin er virkelig den som topper listene blant våre interiørprodukter når det kommer til popularitet. Denne gardinen har raskt blitt en stor trend innen solskjerming og interiørdesign. Den unike kombinasjonen av to lag stoff gir ikke bare et mykt og varmt uttrykk, men også en moderne og elegant atmosfære.
Persienner er en klassisk og tidløs solskjerming som hjelper til med å skape den atmosfæren du ønsker. Du kan selv justere persiennen og velge hvor mye lys som skal komme inn på rommet. Med vårt utvalg av innvendige persienner kan du velge den stilen og fargene du selv ønsker.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat