Grønn solskjerming i alle farger

Fasadeprodukter er Miljøfyrtårn-sertifisert. Det betyr at du bidrar til et lavere miljøavtrykk av ditt forbruk ved å kjøpe solskjerming hos oss.

Privat forbruk i en verden som står midt i en klimakrise er aldri helt uproblematisk. Men med økt bruk av gjenvinning, ombruk og redesign, samt strenge krav til ressursforbruk i produksjon og transport, er miljøavtrykket fra en Miljøfyrtårn-bedrift merkbart lavere enn fra tilsvarende produksjon for bare få år siden.

Kjøper du solskjerming som er produsert av Fasadeprodukter, er du garantert at produksjonen oppfyller Miljøfyrtårns strenge krav til miljø og ressursbruk. Dermed kan du handle grønt uansett hvilken farge og stil du velger.

Bærekraft

Miljøfyrtårn er et anerkjent og effektivt verktøy som hjelper virksomheter å skape konkurransefortrinn av bærekraft. Sertifiseringen omfatter ulike områder innen miljøledelse, og de store overskriftene er:

  • Innkjøp
  • Arbeidsmiljø og produksjon
  • Energi og annen ressursbruk
  • Transport
  • Avfallshåndtering
  • Utslipp
  • Estetikk

 

Med vår Miljøfyrtårnsertifisering kan du være trygg på at alle deler av kjeden fra innkjøp til produksjon og transport oppfyller strenge miljøkrav.

Kvalitet er miljøvennlig

For oss i Fasadeprodukter er det naturlig å tenke miljø. Vi produserer solskjermingsprodukter av god kvalitet som du har glede av i mange år. Vi innrømmer gjerne at du får kjøpt billigere solskjermingsprodukter på markedet. Men ser du på holdbarhet og kvalitet, garanterer vi to ting:

  • Fasadeprodukter er konkurransedyktige, ikke minst når du ser prisen i sammenheng med hvor mange år produktet varer.
  • Å kjøpe god kvalitet som holder seg i mange år er mer miljøvennlig enn å kjøpe noe billig som ofte må erstattes og kastes etter et få år.

 

Norsk produksjon for det norske markedet på Fasadeprodukters fabrikk i Molde.
Duette® Plisségardin har dobbel plissering, og er vår bestselgende plisségardin.
Fasade Zip Screen, også kalt glidelåsscreen, er markedets mestselgende screen.
Med marcesafunksjon får du ekstra plass under terrassemarkisen, og gir også bedre skygge ved lav sol.
Ikke utsett gleden, utsett betalingen!

4 mnd. betalingsutsettelse fra levering, kr 275,-. Spør vår konsulent. Eksempel på handlekonto med kredittkort etter bet. fri periode: Eff. rente 30,4 %, kr 20.000,- o/12 mnd, kostnad kr 3.022,- totalt kr 23.022,-

Vi er anbefalt av
Huseiernes Landsforbund