Fasadeprodukter
Stue med grå sofa og tre store vinduer med blå Duette® gardiner foran

Høstens nye interiørkolleksjon

På Fasadeprodukters produksjonslokaler for plisse- og Duette® gardiner forteller daglig leder, Stian Vedal om lanseringen av ny kolleksjon - nå med enda flere valgmuligheter.

Fargeprøver plissegardiner  Lyse fargeprøver på plissegardiner  Fargeprøver duette

– Det er fortsatt de nøytrale tonene som dominerer etterspørselen, men vi ser at flere og flere velger solskjerming med farge og mønster, sier Stian Vedal energisk. -Vi kan nå tilby våre kunder Europas største utvalg på farger og duker for plisse- og duettegardiner, legger han til.

Mer farge og mer mønster

Og det er nettopp større utvalg i farger og mønster den nye kolleksjonen inneholder.

De nye mønstrene er diskre og delikate – noe storblomstrete er også å finne blant nyheter, men jevnt over er det de duse ton-i-ton mønstrene det er mest av. Effekter som burnout, brodert look, samt vevet finish er også blant nyhetene i de nye kolleksjonsbøkene. Det er blå- og grønntoner, samt gult som er de nye fargeinnslagene.

Hvit, grå og mørke plissseprøver

Det finurlige lyset

Lyssettingen er avgjørende for hvordan en farge oppfattes. Dette er spesielt viktig når det gjelder solskjerming som slipper lys igjennom. Det sier seg selv at fargen oppfattes forskjellig i dagslys kontra kveldsmørke. Når er det viktig at fargen oppfattes rett og at fargen harmonerer med øvrig interiør? Dette er viktig moment å tenke over når man velger farger. Fargene oppfattes lysere i dagslys, mens mørkere og tettere om kvelden.

Større valgmulighet – noe for enhver smak

Plissegardinen fås nå i både bredere og smalere variant enn tidligere. Dette for å kunne tilpasse vinduskarmer som i for eksempel moderne hjem enten er veldig brede og her vil det gjøre seg med store linjer. I vinduer nesten uten karm passer det ypperlig med den smaleste varianten for en delikat look.

Plisse gardiner Duette Gardiner

Barn og miljø

Duette® uten hull og løse snorer har blitt meget populært. Betjeningen er enkel og uten hull har man mulighet til å mørklegge for eksempel et soverom. Det viktigste momentet er dog at uten løse snorer er det ingen kvelningsfare og gjør gardinløsningen meget barnevennlig.

– Det er generelt større fokus på barnesikre produkter så det forklarer nok hvorfor akkurat dette produktet er blitt så populært, forteller Stian engasjert.

Miljøfokus er også aktuelt. En av nyhetenen består av duker produsert av resirkulerte plastflasker og kalles Relife. – Dette vil vi nok se mer og mer av framover. Vi har alle et ansvar for kloden, vi tenker miljø i alle ledd og setter fokus der vi har mulighet til å påvirke mest, avslutter Stian.

Vår doble plisségardin er virkelig den som topper listene blant våre interiørprodukter når det kommer til popularitet. Denne gardinen har raskt blitt en stor trend innen solskjerming og interiørdesign. Den unike kombinasjonen av to lag stoff gir ikke bare et mykt og varmt uttrykk, men også en moderne og elegant atmosfære.
Oppdag vår SmartCord plisségardin – den perfekte kombinasjonen av brukervennlighet og stil. Med sin enkle betjening og barnesikre design gir denne gardinen deg både trygghet og funksjonalitet. Enten du har små eller store vinduer med dimensjoner opptil 3 meter i bredde og høyde, vil SmartCord plisségardin være den ideelle løsningen for ditt hjem.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat