Fasadeprodukter

Hytta fikk lenger sommer og et bedre inneklima

Ikke langt fra Steinkjær finner du en spenstig hytte, med mye utsikt og mye sol.

Hytta eies av et par i femtiårene. De ønsket å gjøre noe med varmen og lyset som de store vindusflatene og den fantastiske beliggenheten serverer hytta – på godt og vondt.

Mange ønsker og behov

– Ekteparet ønsket seg et litt mer skjermet inneklima. Både med tanke på falming av møbler og varmen som beliggenheten er så generøs med om sommeren. I tillegg ønsket paret seg også en lun og skjermet uteplass til sommerkveldene. De kan jo som kjent her i landet være ganske kjølig, smiler Tor Åge Fisknes. Han er salgskonsulent for Fasadeprodukter i Nord-Trøndelag.

Plissegardiner i lys farge

Gode løsninger

Utfordringen Tor Åge ble servert, er løst med screens til uteplassen, utvendige persienner og innvendige plisségardiner.

 


Slik løste Tor Åge hytteprosjektet:

Plisségardinene innvendig skjermer for solen og slipper mykt lys inn på varme sommerkvelder. Plisségardinene gjør samtidig vinterhagen lunere på vinterdager og ekteparet trenger dermed ikke å bruke så mye utgifter på å varme rommet som de ville gjort ellers.

De utvendige persiennene stopper mye av varmen som vindusflatene ellers serverer huset om sommeren. Samtidig vil paret kunne blende vinduene helt når de er borte og med det spare møbler og interiør fra falming i solen.

Screensene som er brukt til uteplassen gir paret mulighet til å regulere hvor beskyttet de ønsker at uteplassen skal være – og forlenger dermed sommeren på hytta litt. Når de er borte trenger hytteeierne heller ikke å ta inn alle puter og stoler for å beskytte dem mot vind og vær, men kan velge å trekke ned screensene før de reiser. 


 

– Det er hyggelig å få være med på et så helhetlig prosjekt som dette.

Og ekstra hyggelig når kunden er så fornøyd med resultatet, avslutter Tor Åge.

Vår doble plisségardin er virkelig den som topper listene blant våre interiørprodukter når det kommer til popularitet. Denne gardinen har raskt blitt en stor trend innen solskjerming og interiørdesign. Den unike kombinasjonen av to lag stoff gir ikke bare et mykt og varmt uttrykk, men også en moderne og elegant atmosfære.
Svært robust utvendig persienne spesielt godt egnet til store vinduspartier og fasader.
Med våre vindskjermer har du muligheten til å skape din egen koselige favorittplass slik du selv vil ha det.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat