Fasadeprodukter logo
interiør møbler bildecollage

Interiørtrender for 2022

Nytt år - nye trender. Er du spent på hvilke trender som vil dominere interiørbildet i år? Designeren Zarah Rhodes som nettopp har lansert en kolleksjon for Ikea forteller at i år er det trendy å ikke være opptatt av trender! Men hva er grunnen til det?
bildekollasje interiørbilder, stue, trapp kjøkken, soverom
En rask titt på Instagramkontoen til for eksempel @rom123egmont viser personlige interiør i alle stilarter fra sober fargebruk til mønstrete og fargesterke interiør.

Møbler med historie

Stylist og kreativ leder i Bohus, Marianne Stensrud, har svaret. Hun sier: “ Folk har vært mer hjemme de siste årene. De har også fått mer tid til å rydde, og ikke minst legge mer merke til hvordan de har det rundt seg. Den største trenden nå er at vi skal ha et hjem med sjarm og historie. Vi tar frem gamle gode minner”. 

Så blås støvet av de gamle møblene du har arvet fra grandtante og hvis de stolt frem!

kommode i gammelt treverk

 

Ekte materialer

Materialer fra naturen er viktig for mange av oss og derfor er ekte tre- og parkettgulv er en klar favoritt blant oss nordmenn. “Vi søker det ekte og jordnære når vi føler oss truet” mener Nancy Sporsheim som er daglig leder og kreativ ansvarlig i interiørarkitektfirmaet Unilon. I et daglig møte med munnbind og håndsprit så er det deilig å komme hjem til et hus fullt av naturlige materialer som gyllent treverk og myk saueskinnspels. 

Ekte naturlige materialer gir et varmt og koselig uttrykk.

Les gjerne mer om dine muligheter for skreddersydd solskjerming.

Bruk og kast mentaliteten er langt forbi så begynn året med å se verdien i det du allerede har. Kanskje du kan bruke det på en ny måte eller gi det en makeover? Det er bare fantasien som setter grenser! Lytt til deg selv og det du trives med – det viktigste er at du føler deg trygg og komfortabel i hjemmet ditt.

Vår doble plisségardin er virkelig den som topper listene blant våre interiørprodukter når det kommer til popularitet. Denne gardinen har raskt blitt en stor trend innen solskjerming og interiørdesign. Den unike kombinasjonen av to lag stoff gir ikke bare et mykt og varmt uttrykk, men også en moderne og elegant atmosfære.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat