Fasadeprodukter

Kjøp i lavsesong – spar penger

Skal du kjøpe ski, gjør du de beste kjøpene på våren. Trenger du sykkel, finner du de gode tilbudene på høsten. Slik er det med solskjermingsprodukter og garasjeporter også.

Vi innrømmer det gjerne; høsten er ikke høysesong hos Fasadeprodukter. Folk flest er naturlig nok mest opptatt av markiser, persienner og oppussing av garasjen på sommeren.

Hvorfor bør du kjøpe nå som det er lavsesong?

  • Garasjeporter som gjør garasjen din både penere, sikrere og mer komfortabel med åpning av porten via fjernkontroll.
  • Enkle plisségardiner som stopper gjenskinnet av høstsola i TV’en og reduserer innsyn på mørke kvelder.
  • Doble plisségardiner som i tillegg har en isolerende effekt i vinduet på vinterstid.
  • Terassemarkiser og Zip-screens du kan ha ferdigmontert i god tid før vår- og sommersola plutselig er tilbake.
  • Og prisene blir som nevnt ikke lavere enn nå, og du unngår også prisstigning som normalt kommer på nyåret.

 

Familiestund i stua

Hvorfor bør du ikke kjøpe nå?

Noen kan kanskje ønske å vente på neste års trend. Men faktum er at trender kommer og går, og våre produkter er av en slik kvalitet at de vil overleve et trendskift. Vi tør garantere at du her og nå finner noe som passer for ditt hus. Plisségardiner kan du f.eks. få i over 120 ulike farger og tekstiler.

Blant disse finner du mange spesielle og trendy farger og mønstre, mens de aller fleste er tidløse. Derfor er det ingen grunn til å vente.

Vår katalog med vareprøver er stor og tung, men ikke tyngre enn at vi tar med alt sammen hvis du bestiller en gratis befaring.

Persienner er en klassisk og tidløs solskjerming som hjelper til med å skape den atmosfæren du ønsker. Du kan selv justere persiennen og velge hvor mye lys som skal komme inn på rommet. Med vårt utvalg av innvendige persienner kan du velge den stilen og fargene du selv ønsker.
Lamellgardiner er vertikalhengte lameller, som gjør dem godt egnet for skåvindu, samt store og høye vindusflater. Denne gardinløsningen er populær både hjemme og som innsynskjerming på kontor. En luftig og dekorativ løsning med mulighet for å justere for lys og innsikt.
Zip screens er den ultimate løsningen for værutsatte områder. Disse solskjermene har en unik glidelåsdesign som gjør dem ekstremt solide og robuste, i motsetning til vanlige screens. Med skinner på hver side og en smart «glidelås» mellom duken og skinnene, blir duken sikkert låst på plass. Dette hindrer vinden fra å rive i duken, og gjør zip screens ideelle for steder med mye vind.
Topp moderne nyhet innen terrassemarkiser der det er gjort store investeringer i lekker design som samtidig tilfredsstiller våre svært høye krav til god kvalitet.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat