Rullegardiner på kjøkken og stue

La det bli mørkt

Hvis du er en av dem som setter pris på stummende mørke, vil du helt sikkert sette pris på en spesialprodusert rullegardin av god kvalitet. Rullegardiner har svært gode mørkleggende egenskaper, samtidig som de tar seg godt ut i et moderne hjem.
Rullegardiner har svært gode mørkleggende egenskaper, samtidig som de tar seg godt ut i et moderne hjem.

Det er mange som ønsker å mørklegge deler av boligen sin. Kanskje er du en  hjemmekino-entusiast som ønsker å gjenskape kinomørket. Eller kanskje er du en av dem som har behov for å ha det tilnærmet helt mørkt når du skal sove. Uansett hvilken gruppe du tilhører er det da én solskjermingsløsning som utpeker seg: rullegardinen.

Les også: Forbedre søvnkvaliteten!

Rullegardinen har opp gjennom årene fått et muligens velfortjent frynsete rykte. Mange assosierer nok rullegardiner med slarkete hevemekanismer, snorer som setter seg fast, og ubehagelige solstråler som glipper gjennom på sidene av vinduet. En rullegardin av høy kvalitet som er produsert etter mål har ingen av disse problemene. Dette vil være den beste løsningen for mørklegging av rom. Her er noen punkter du bør se etter hvis målet er størst mulig mangel på lys.

Bestill på mål

Rullegardinene du kjøper på de store kjedebutikkene leveres i standardstørrelser. De færreste vinduer passer godt sammen med disse løsningene. Vi i Fasadeprodukter kommer på en uforpliktende og helt gratis befaring der vi måler opp dine vinduer, slik at du får en rullegardin som passer helt perfekt! På den måten minimeres lysinnslipp fra sprekker rundt vinduet.

Blackout-materiale sørger for lystette rullegardiner

Våre rullegardiner leveres i forskjellige nivåer av gjennomsiktighet og lysinnslipp, men for det største fraværet av lys er det blackout- (mørkleggende) materiale som gjelder. Dette er det mest lystette materialet vi fører, og en nødvendighet for mørklegging av rom. En rullegardin i blackout-materiale vil være lystett uansett om den er lys eller mørk, slik at rommet kan fremstå som lyst og trivelig, selv om rullegardinene er helt lystette. NB! Selv med blackout-tekstil og sideskinner vil det normalt bli et omriss av lys.

I vårt Fasade Design Space kan du teste ut våre ulike materialtyper for å finne riktig duk til ditt rom.

Mørkleggende rullegardiner i all-rommet skaper kinofølelsen når man kryper oppi sofaen med favorittserien etter et godt måltid.

Bestill rullegardin på skinne for minst mulig lysinnslipp

Lystette rullegardiner på skinne er muligens den mest kompromissløse løsningen for mørklegging av rom. Rullen sitter i en kassett festet mot toppen av vinduet, og rullegardinen føres ned via skinner som overlapper gardinen på sidene av vinduet, og dette fører til en tilnærmet lystett løsning.

Med skinne på sidene og kassett i toppen får du den mest lystette løsningen på markedet.
Rullegardinen for deg som er opptatt av kvalitet. Ekstremt stabilt system og stor fleksibilitet i design. Dette er Rolls Roycen av rullegardiner.
Nå kan du enkelt styre solskjermingen via iPhone, nettbrett eller andre smarttelefoner – uansett hvor du er.
Ikke utsett gleden, utsett betalingen!

4 mnd. betalingsutsettelse fra levering, kr 275,-. Spør vår konsulent. Eksempel på handlekonto med kredittkort etter bet. fri periode: Eff. rente 30,4 %, kr 20.000,- o/12 mnd, kostnad kr 3.022,- totalt kr 23.022,-

Vi er anbefalt av
Huseiernes Landsforbund