Tablet som styrer solskjerming

La solskjerming bli en del av ditt smarthus

Stryk det som ikke passer: Google Nest, Phillips Hue smartpærer, Sonos smarthøyttaler, markise med sveiv og tunge garasjedører?

Vi innrømmer glatt at stadig flere av oss omgir oss med ting vi slettes ikke trenger, men som er kjekt å ha. På den annen side sørger smart styring av solskjerming og garasjeporter for mer enn at du slipper å sveive inn markisen eller ødelegge ryggen på den gamle garasjeporten.

Smart styring sikrer verdier

Mens vindautomatikk sørger for at markiseduken trekkes inn før vinden ødelegger markisen, vil solautomatikk stenge persiennene når sola kommer, selv om du ikke er hjemme. Mindre soloppvarming av huset betyr både et mer behagelig boklima og spart energi fordi du slipper å sette varmepumpa på kjøling.  At garasjen lukker og låser seg automatisk sikrer at alt fra verktøy til elsykkel og vinterhjul er trygt lagret til enhver tid.

I tillegg kan du altså fjernstyre alt uansett om du er hjemme eller ikke.

En touch-mobil

Styr hjemmet når du er borte

Med Somfy TaHoma har du kontroll på hjemmet ditt også når du er på ferie. Du kan følge med på overvåkningskamera, du kan åpne garasjen for naboen som kommer for å klippe plenen din og du kan heve og senke markiser og kontrollere lyset for å gi inntrykk av at noen er hjemme.

Mobilen som fjernkontroll

Mens de fleste andre fjernkontroller enten er blitt borte under sofaen eller har flatt batteri, har du som regel alltid mobilen med deg. Med en app fra Connexoon io er det nå mulig å styre terrassemarkiser, screen, vindusmarkiser, persienner og garasjeporter med din smarttelefon.

Med en Somfy TaHoma-boks kan du styre hjemmet ditt enkelt via en app. Med TaHoma kan du også koble solskjerming og garasjeport til smarthusløsninger fra blant andre Google og Apple. Dermed kan du for eksempel si «OK, Google, nå er det natta», for å skru på alarmen, dempe lysene i huset og låse garasjen – om den skulle stå åpen.

Fjernstyring av solskjerming fra mobilen - Fasadeprodukter AS

Somfy kan styre «hele huset»

Somfy hjemmeautomatisering er kompatibel med over 100 ulike typer enheter. Til én TaHoma-boks kan du koble til hele 140 Somfy-produkter. Slik kan du håndtere garasjeport, varmelamper, markiser og annen solskjerming med én app, og legge til sensorer, detektorer, kameraer, termostater, belysning og varmepumper til samme system.

App for å styre solskjermingen i hjemmet på pad

Med en app har du enkel tilgang til alle dine solskjermingsprodukter via smarttelefonen! Det er slutt på den tiden da du måtte reise deg for å heve og senke markisene eller lete etter den forlagte fjernkontrollen.