Fasadeprodukter logo

Lås på garasjeporten

Vi nordmenn elsker tingene våre, og er i verdenstoppen om å eie det nyeste markedet har å tilby. Sikre alt du har i garasjen med lås på garasjeporten. Med ny garasjeport tilpasset huset får du mer enn bare en fin fasade, du investerer også i langsiktig sikkerhet av eiendelene dine.

Vi nordmenn elsker tingene våre, og er i verdenstoppen om å eie det nyeste markedet har å tilby. Sikre alt du har i garasjen med lås på garasjeporten. Strøken bil, dyre vinterdekk, en høytrykkspyler som holder alt rent, skiutstyr til hele familien, og hobbyverktøy som rekker en opp til ørene. Alt dette får oftest plass i garasjen, hengt opp og stilt ut på sine dedikerte plasser. Tingene våre vil vi jo aller helst at skal fortsette å være – nettopp våre, og sikkerhet bør derfor være minst like viktig som å gå til innkjøp av nye ting. Visste du forresten at innboforsikringen kun dekker tyverier om garasjen var låst da de ubudne gjestene var på besøk?

Les også om utskiftning av gamle garasjeporter her.

Ryddig garasje
Sikre alt inventar i garasjen din med lås på garasjeporten

I mange tilfeller har garasjen en egen inngangsdør med lås, og de fleste av oss har gode rutiner med å låse dører. Å sikre gjenstandene dine med egen lås på garasjeporten er like viktig som på døren dersom du ikke allerede har garasjeport som automatisk låser seg når den er kjørt ned.

Sikker kvalitet

Med egendesignet garasjeport vil du ikke bare heve fasaden på selve huset, du investerer også i langsiktig sikkerhet av eiendelene dine. Enten du installerer en motorisert garasjeport med automatisk lås, eller tyr til muskelkraft og manuell lås, vil ny lås på garasjeporten sørge for at innbruddstyven tenker seg om en ekstra gang før ugjerningen er et faktum. Ved å bytte ut en gammel garasjeport bedrer du i tillegg isolasjonsevne, værbestandighet og får en pålitelig port med robuste konstruksjoner. Alle garasjeporter fra Fasadeprodukter er TÜV-sertifiserte, noe som vil si at de er inspisert på sikkerhet og god kvalitet. Ca. 99% av portene Fasadeprodukter leverer er motoriserte.  Disse blir automatisk låst når porten kjøres ned (kan heises opp fra innsiden hvis f.eks. stømbrudd). Hvis garasjen ikke har andre innganger enn via portåpningen(e) kan det monteres en frikoblingslås.

Med ny garasjeport tilpasset huset får du mer enn bare en fin fasade, du investerer også i langsiktig sikkerhet av eiendelene dine.

Hvordan sikre garasjen?

Investerer du i ny garasjeport er du allerede et godt stykke på vei, men hva bør du være ekstra obs på? Gjennom gratis og uforpliktende befaring får du gode tips til hvordan du kan sikre verdiene dine best mulig. Sørg for å bestille en låsbar garasjeport, og velg det alternativet som passer for deg og dine behov. Ønsker du automatisk låsing velger du en motorisert port som kan styres med «nøkkelknippe-fjernkontroll». Vil du slippe inn lys gjennom vinduer i porten, kan det også være en idé å ha frostet glass som skjermer for innsyn fra nysgjerrige forbipasserende.

Les også tips til hvordan du får orden i garasjen.

Låsbar garasjeport sikrer at du tar vare på tingene dine, men velger du motorisert garasjeport fra Fasadeprodukter låses porten automatisk uten at du trenger lås og nøkkel.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat