Fasadeprodukter

Mer av det gode liv på Sørlandet

Jo Inge Pedersen og datteren har en romslig altan hvor de tilbringer mye tid – spesielt nå i sommer etter at de fikk montert terrassemarkise.

I et rolig nabolag like ved Ravnedalen tur-og skogsområde, ikke så langt fra Kristiansand sentrum, ligger et koselig rekkehus. Her bor Jo Inge Pedersen, sammen med datteren på 13 år. De har en romslig altan hvor de tilbringer mye tid – spesielt nå i sommer etter at de fikk montert terrassemarkise.

Sofrakrok på terrassen

En verdifull investering

– Dette er den beste innvesteringen jeg har gjort etter å ha pusset opp badet mitt, smiler Jo Inge fornøyd.

På altanen skinner sola fra 9 om morgenene til 7 om kvelden forteller Finnmarkingen videre. På sommerstid har det bare vært mulig å sitte der ute i noen minutter av gangen. Han har tidligere målt over 50 grader i solveggen.

– Det gjør noe med inneklima også når solen steker på stuevinduene hele dagen, poengterer han.

Lys markise

Spesialtilpasset løsning

Jo Inge visste at det ville by på problemer å få montert markise da gesimshøyden på rekkehuset er lav. Han kontaktet Fasadeprodukter som sendte en selger på befaring for å se på problemet. Spesialtilpassede utbyggingsbraketter ble løsningen for å få montert en terrassemarkise på Jo Inges solfylte altan.

Spesialtilpasset utbyggingsbrakett

Trivselen har økt både ute og inne med ny markise. Han er meget fornøyd med hvordan Fasadeprodukter gikk inn og løste problemet.

– I sommer har jeg kunnet sitte ute hele dager, avslutter Jo Inge fornøyd.

Fasade Elegant Kassett er en eksklusiv terrassemarkise til konkurransedyktig pris. Dette er en meget sterk og solid markise du vil kunne ha glede av i lang tid.
Topp moderne nyhet innen terrassemarkiser der det er gjort store investeringer i lekker design som samtidig tilfredsstiller våre svært høye krav til god kvalitet.
Svært kompakt terrassemarkise spesialbygget for montering under tak eller takutspring. Moderne og lekker markise uten kappe i front.
Fasade vindusmarkise er vår bestselgende vindusmarkise. Den passer til både små og store vinduer.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat