Fasadeprodukter

Mer enn det øyet ser

Det er forskjell på folk – og også garasjeporter. Hvis du blar i en katalog for en hvilken som helst byggevarekjede vil du nok finne særdeles rimelige garasjeporter. Flere av dem er billigere enn hva fagforretninger som Fasadeprodukter kan tilby, og funksjonaliteten er jo lik. Så hvorfor skal man betale mer?

I denne artikkelen vil vi gå gjennom noen punkter som forhåpentligvis viser at det er mer til garasjeporter enn det øyet ser.

To garasjeporter med vinduer
Med en garasjeport fra Fasadeprodukter kan du velge farge og utforming slik at porten passer perfekt til din bolig eller garasje.

Spesialtilpasset dine behov

Storbutikkenes garasjeporter er serieproduserte på standardmål, mens våre er spesialtilpasset for kundens og boligens individuelle behov. Våre garasjeporter kan leveres i nesten alle tenkelige farger, med valgfri plassering av vinduer. Garasjeporten spesialproduseres etter lysåpningen i din garasje; alt fra små motorsykkelgarasjer til bredder på 6 meter!

Hvit garasjeport med vindu
Våre garasjeporter kan spesialtilpasses til portåpninger i alle mulige bredder og høyder.

Sikkerhet i høysetet

Siden garasjeporter har mange deler som kan utgjøre klemfare, er våre garasjeporter konstruert med et ekstra stort fokus på sikkerhet! Portautomatikken stopper og hever porten hvis den møter motstand, og i hver port installeres en sikkerhetsanordning som beskytter porten fra å falle ned ved et eventuelt fjærbrudd. Automatiske porter kan også bli utstyrt med fotoceller for ekstra sikkerhet.

Alle våre garasjeporter leveres med det samme systemet i høy og sikker kvalitet, slik at du kan være trygg på at du får en god og sikker garasjeport uavhengig av hvilken utførelse du velger.

 Les også om hvordan du gjør garasjen sikrere.

Automatisering

Våre garasjeporter har muligheter for motorisering fra Somfy, som gjør at du kan automatisere din garasjeport sammen med husets persienner og screens. Se for deg at huset venter på deg til du kommer hjem. Når GPS-en i mobilen din nærmer seg boligen din, åpner garasjeporten seg for deg, og lukkes igjen når du har kommet inn i huset igjen. Helt automatisk, og nesten magisk!

Les mer om fjernstyring av garasjeporter.

Holdbare og værbestandig

Våre garasjeporter er svært holdbare. De vedlikeholdsfrie portene holder seg fine år etter år uten at du trenger å olje, male eller lakke. Portene har kraftige beslag og skinnesystem med dobbel så tykk galvanisering enn det som er vanlig, vanntetting og høy isolasjonsverdi.

Listefeste under garasjeport
Dobbeltveggede paneler og kuldelist i bunn gjør at våre garasjeporter har svært god isolasjonsevne.

Med 40 mm tykke dobbeltveggede paneler og kuldesperre, har våre porter har noen av de beste varmeisolerende egenskapene på markedet. Dermed er våre garasjeporter tilpasset det nordiske klimaet og tåler temperaturer fra -30 til +40 grader celsius! Med tetninger i topp, sider og bunn får du en dermed en fullisolert garasjeport.

Fyll ut skjemaet i vår nettbutikk for å få gratis oppmåling og et uforpliktende tilbud hjemme hos deg!

Pålitelig og robust motorisering for enhver installasjonskonfigurasjon
Fjernstyr garasjeporten med din iPhone! Med en Somfy Tahoma-boks styrer du ditt hjem med en app over internett.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat