Duettegardiner i stue - røde

Møt en grå høst med fargerike gardiner

Selv om høsten ofte er grå og trist, trenger ikke vinduene dine være det.

«Høsten er så fin», sier noen, for da er det så fargerikt ute i naturen. Ja, blader i rødt, gult, oransje har en egen sjarm. Så lenge det varer. Det er mulig denne artikkelen blir preget av at skribenten sitter og kikker ut på brune blader på bakken og regnvær på fjerde døgnet. Men når fargene slipper taket og sola viker for tåke og regn, tør vi påstå at det bare er de som er ekstra lyse til sinns som synes det er kjekt å kikke ut av vinduet. Men det kan du gjøre noe med!

Lameller til stue i spreke farger - Fasadeprodukter ASFasade Coulisse rullegardin på soverommet - Fasadeprodukter ASRullegardin i spreke farger på kjøkkenRullegardiner tilpasset etter mål og montert av spesialisterLameller i svart - Fasadeprodukter AS

Være litt gæern?

Litt avhengig av fargen på veggene i stua og på hjemmekontoret, hvorfor ikke velge oransje plissegardiner? Røde eller lilla lamellgardiner? Og om du trenger persienner i kjøkkenvinduet eller rullegardiner på badet, må de ikke være hvite; de kan være knall blå, mørk blå eller grønne! Om du bestemmer deg for å være litt gæern denne høsten eller om du går for det trygge, er vi sikre på at vi har en farge og et mønster som passer dine ønsker.

Få fargekatalogen hjem

Våre fargekataloger har nemlig så stort utvalg at det begynner å nærme seg grensa til det forsvarlige for hva en selger kan bære med seg. Men da går han heller to turer. For selv om du kan grovsortere farger og sjekke materialegenskaper her på faseprodukter.no ved hjelp av Fasade Design Space, anbefaler vi at du inviterer en av våre selgere med alle sine fargekataloger, for å se tekstilene i eget hus, i riktig lys.

Så stort er er utvalget

Oversikten viser utvalget av ulike farger, gråtoner og mønstre for de ulike typer interiørgardiner.

 

Doble Plisségardin har dobbel plissering, og er vår bestselgende plisségardin.
Aluminiumspersiennene er produsert i brennlakkert aluminium som gir en UV-bestandig overflate som ikke blekner i solen.
Lamellgardiner er et opplagt valg til både hjemmet og kontoret. Med et luftig, rent og moderne utseende gis lameller en optimal mulighet for å justere lys og innsikt.

Plisségardiner | Rullegardiner | Lamellgardiner | Insektsnetting | Persienner

Ikke utsett gleden, utsett betalingen!

4 mnd. betalingsutsettelse fra levering, kr 275,-. Spør vår konsulent. Eksempel på handlekonto med kredittkort etter bet. fri periode: Eff. rente 30,4 %, kr 20.000,- o/12 mnd, kostnad kr 3.022,- totalt kr 23.022,-

Vi er anbefalt av
Huseiernes Landsforbund