Fasadeprodukter
Burgunder Duette®-gardiner i fargerik stue

Møt en grå høst med fargerike gardiner

Selv om høsten ofte er grå og trist, trenger ikke vinduene dine være det.

«Høsten er så fin», sier noen, for da er det så fargerikt ute i naturen. Ja, blader i rødt, gult, oransje har en egen sjarm. Så lenge det varer. Det er mulig denne artikkelen blir preget av at skribenten sitter og kikker ut på brune blader på bakken og regnvær på fjerde døgnet. Men når fargene slipper taket og sola viker for tåke og regn, tør vi påstå at det bare er de som er ekstra lyse til sinns som synes det er kjekt å kikke ut av vinduet. Men det kan du gjøre noe med!

Lameller til stue i spreke farger - Fasadeprodukter ASLilla plissegardinerFasade Coulisse rullegardin på soverommet - Fasadeprodukter ASRullegardin i spreke farger på kjøkkenRullegardiner tilpasset etter mål og montert av spesialisterLameller i svart - Fasadeprodukter AS

Være litt gæern?

Litt avhengig av fargen på veggene i stua og på hjemmekontoret, hvorfor ikke velge oransje plissegardiner? Røde eller lilla lamellgardiner? Og om du trenger persienner i kjøkkenvinduet eller rullegardiner på badet, må de ikke være hvite; de kan være knall blå, mørk blå eller grønne! Om du bestemmer deg for å være litt gæern denne høsten eller om du går for det trygge, er vi sikre på at vi har en farge og et mønster som passer dine ønsker.

Få fargekatalogen hjem

Våre fargekataloger har nemlig så stort utvalg at det begynner å nærme seg grensa til det forsvarlige for hva en selger kan bære med seg. Men da går han heller to turer. For selv om du kan grovsortere farger og sjekke materialegenskaper her på faseprodukter.no ved hjelp av Fasade Design Space, anbefaler vi at du inviterer en av våre selgere med alle sine fargekataloger, for å se tekstilene i eget hus, i riktig lys.

Så stort er er utvalget

Oversikten viser utvalget av ulike farger, gråtoner og mønstre for de ulike typer interiørgardiner.

 

Vår doble plisségardin er virkelig den som topper listene blant våre interiørprodukter når det kommer til popularitet. Denne gardinen har raskt blitt en stor trend innen solskjerming og interiørdesign. Den unike kombinasjonen av to lag stoff gir ikke bare et mykt og varmt uttrykk, men også en moderne og elegant atmosfære.
Persienner er en klassisk og tidløs solskjerming som hjelper til med å skape den atmosfæren du ønsker. Du kan selv justere persiennen og velge hvor mye lys som skal komme inn på rommet. Med vårt utvalg av innvendige persienner kan du velge den stilen og fargene du selv ønsker.
Lamellgardiner er vertikalhengte lameller, som gjør dem godt egnet for skåvindu, samt store og høye vindusflater. Denne gardinløsningen er populær både hjemme og som innsynskjerming på kontor. En luftig og dekorativ løsning med mulighet for å justere for lys og innsikt.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat