Fasadeprodukter
Garasje med mørke porter

Mulighetene med en motorisert garasjeport

Garasjeporter kommer i mange fasonger - også når det kommer til hvordan du åpner garasjen. Noen velger fortsatt manuell åpning av porten, men flere og flere ser verdien av et motorisert alternativ.

Her finnes det mange muligheter.

Garasjeport med detaljer
Det er ikke bare utseendet du kan velge når du kjøper garasjeport. Du har også utallige muligheter når det kommer til hvordan du åpner garasjen din.

Enkel, motorisert garasjeport

Om du ikke har som mål å spare litt penger på førstegangsinvesteringen – eller å få gratis trening hver dag med å gå ut av bilen og åpne porten med dine egne hender, er den motoriserte garasjeporten et godt alternativ.

En motorisert garasjeport:

  • har fjernkontroll, slik at du kan sitte i bilen når du åpner porten
  • har åpningsalternativet «delvis åpning» for f.eks fotgjengere og syklister
  • sørger for jevn åpning og lukking. Dette forlenger portens levetid og sparer deg også for penger i det lange løp

 

Mørk garasjeport med vinduer
Det er mange måter å spare penger på. En driftsikker motor som sørger for jevn åpning å lukking forlenger levetiden til porten din.

Komfort og sikkerhet med en mer avansert motor

Med en oppgradert versjon av garasjemotoren har du tilleggsfunksjoner som for eksempel deteksjon av hindringer. Det vil si; dersom et barn eller dyr plutselig løper i veien for porten som er på vei opp eller ned, stopper porten.

Med din litt mer avanserte motor kan du få automatisk åpning av porten når biler er innen 100 meter fra garasjen. Med denne løsningen trenger du ikke å trykke på noe. Garasjeport-åpneren får beskjed fra en gps-sender i bilen om at du snart er hjemme og åpner dermed porten.

Familie i bilen med garasjeportåpner
Du kan velge å åpne bilen med fjernkontroll – eller enda mer avansert: med mobilen din eller bare en gps-sender i bilen.

I tillegg får du muligheter som automatisk lukking etter innstilt tid (som du selv bestemmer). Du har også mulighet til å koble garasjeporten og andre automatiserte produkter i huset til én fjernkontroll. Tar du det enda lenger kobler du de automatiserte produktene dine til f.eks. en Connexoon eller Tahoma boks. Slik kan du styre garasjeporten og resten av huset fra datamaskinen din eller telefonen.

De avanserte garasjeportene kan også leveres med andre tilleggsprodukter som f.eks nødbatteri – som sikrer at porten fungerer selv ved strømbrudd.

Enten du ønsker å trene muskler, spare penger eller gjøre hverdagen superkomfortabel; spør oss om mulighetene!

Pålitelig og robust motorisering for enhver installasjonskonfigurasjon
Fjernstyr garasjeporten med din iPhone! Med en Somfy Tahoma-boks styrer du ditt hjem med en app over internett.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat