Fasadeprodukter logo
Villa Garasjeport - Fasadeprodukter

Naboens blikkfang – garasjeporten for ditt hus

Nest etter boligen din er garasjen det folk først legger merke til, så bruk litt ekstra tid på å finne en port som står i stil med huset og som kanskje også nabolaget kan like. Visste du forresten hvem i hjemme som faktisk tar avgjørelsen på hvordan garasjeporten skal se ut?

Nest etter boligen din er garasjen det folk først legger merke til, så bruk litt ekstra tid på å finne en port som står i stil med huset og som kanskje også nabolaget kan like. Visste du forresten hvem i hjemmet som faktisk tar avgjørelsen på hvordan garasjeporten skal se ut?

Mennene bestemmer kanskje gadgets og mekanikken bak, men når det kommer til det som er synlig tar damene over. Kvinner er i større grad enn menn opptatt av helhetsinntrykket og garasjeporter er jo en del av fasaden på gårdsommet. Det som er populært nå er at portene, farge- og designmessig, skal se ut som ytterdører, gjerne i grått eller sort og med små vinduer.

Mørke garasjeporter
Med en garasjeport fra Fasadeprodukter kan du velge farge og utforming slik at porten passer perfekt til din bolig eller garasje.

Det er viktig at din nye garasjeport er tilpasset huset og arkitekturen.

Har du nytt hus eller gammelt? Moderne arkitektur eller eldre bygning? Stor eller liten? Fasade av tre, puss eller murstein? Frittliggende eller rekkehus? Uansett hvordan huset ditt ser ut, bør ditt valg av ny garasjeport derfor begynne med en objektiv vurdering av farger, byggestil og husets omgivelser.

Når man skal velge farge til husets fasade er det en del ting man bør tenke på. En utendørsfarge er jo tross alt en farge man skal leve lenge med. En god huskeregel er; fargevalget du gjør på ditt hus, er naboens blikkfang – derfor bør man både respektere omgivelser og husets stil når fargevalget skal tas. Ved å velge riktig portfarge, kan garasjeporten være med å fremheve husets arkitektur.

Grå garasjeporter

Små hus og garasjer bør ikke ha for stor kontrast mellom hovedfargen og farge på detaljer som vindu, dør og garasjeport. På den måten vil bygningen fremstå mer helhetlig hvor ingenting fremheves mer enn annet. Mens større bygninger fremstår mindre ruvende og glir mer inn i omgivelsene i mørkere farger. Her kan man med fordel bryte opp flater med detaljer malt i en kontrastfarge.

Hvit, bred garasjeport

Enkelt kan man si at har du et moderne hus velger du en moderne garasjeport. Har du et klassisk hus med sprosser i vinduene osv velger du en garasjeport med profilerte ruter og innramming. Begge variantene fås med topp funksjonalitet, tilleggsfunksjoner og skreddersys til din garasje.

Pålitelig og robust motorisering for enhver installasjonskonfigurasjon
Fjernstyr garasjeporten med din iPhone! Med en Somfy Tahoma-boks styrer du ditt hjem med en app over internett.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat