Fasadeprodukter

Pergolinoen løste vindutfordringen

Da Anders og familien for ikke så lenge siden ønsket å utvide sommerhalvåret og terrasselivet, skjønte de fort at en vanlig markise ikke ville holde på terrassen utenfor det høytliggende huset. En pergolino ble løsningen.

På Mesnali, et stykke over Lillehammer, og ikke langt under tregrensen bor Anders med familien sin. For ikke så lenge siden ønsket de å utvide sommerhalvåret og terrasselivet med vind- og solskjerming.

De skjønte fort at en vanlig markise ikke ville holde på terrassen utenfor det høytliggende huset. En pergolino ble løsningen på utfordringen deres.

Rødt hus
Pergolinoen på terrassen til Anders har utvidet sommerhalvåret på den vindfulle tomten.

Mye vind

– Mye vind gjorde det utfordrende å finne en god markiseløsning her hos oss, forteller Anders. – Bjørn hos Fasadeprodukter løste utfordringen helt perfekt med pergolinoen vi endte opp med, smiler han.

Rødt hus med mørk pargola
Pergolinoen på hele 4×7 meter er festet i både vegg og gulv og har gitt familien en både lun og romslig uteplass.

Dette er en Pergolino

Pergolinoen har en solid konstruksjon og er festet både til vegg og gulv. Hos Anders går duken over et område som er hele 7×4 meter. Markiseduken styrer familien med fjenkontroll og med tiden kan familien også utvide med levegger på sidene dersom de ønsker det.

– Vi fikk akkurat det vi ønsket oss, avslutter Anders. Nå kan vi sitte ute selv om det regner, blåser eller er alt for varmt her oppe på fjellet.

Pergolino er vår klassiske pergolamarkise, som gir deg en definert uteplass og skjermer for både sol og regn.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat