Fasadeprodukter
Mann på hjemmekontor

Riktig solskjerming ga Knut lyst til å jobbe hjemmefra

Knut er en sliten småbarnsfar som jobber hjemmefra. De gamle persiennene synger på siste verset, så han ender opp med å kjøpe innvendig solskjerming. Effekten av resultatet er større enn han hadde sett for seg.

Er du som Knut og kan kjenne deg igjen i hverdagsfrustrasjonen? Etter å ha sendt begge ungene av gårde til barnehagen, faller Knut ned i kontorstolen med den første av dagens mange kaffekopper. Papirene har samlet seg opp på skrivebordet og han tenker at dette blir en lang dag. Han ser ut av vinduet og blir blendet av den sterke morgensolen. Irritert griper han etter persiennesnora som har floket seg sammen og prøver å få de gamle støvete persiennene til å lukke seg. Etter å ha slåss med de i flere minutter, river han ned hele greia.

Valgmuligheter

Frustrert setter han seg ned i stolen igjen, og søker på fasadeprodukter.no etter solskjerming til vinduer.  Han blir overrasket over hvor mange forskjellige produkter det er. Plisségardiner, rullgardiner, persienner og lamellgardiner er det som fanger interessen hans.

Knut lener seg tilbake i stolen og tenker etter hva han egentlig vil oppnå med innvending solskjerming. Det er ikke bare for å skjerme for sola. Han vil ha utsikt uten å få for mye innsyn av naboene. I tillegg vil han ha noe med farger eller mønster på. Det som er kjekt med persiennene på nettsiden er at det er kort barnevennlig snor som ikke floker seg. Usikker på hva han burde velge bestiller han en gratis befaring.

Oppmåling av vindu for solskjerming
Få fagfolka hjem for en sikker oppmåling og samtidig råd og tips.

Les også om hvordan Marit og Steinar løste solskjermingen i sitt hus og hjemmekontor

Trygghet

Dagen etterpå kommer fagfolket på døra og tar en titt på kontoret hans. De tar mål av vinduene og gir han deretter et uforpliktende tilbud. Fagfolkene forteller han at plisségardiner passer bra til de store vinduene hans. De kan også justeres i bunnen og i toppen slik at man kan få utsikt uten for mye innsyn fra naboene. Han tar tilbudet og de kommer tilbake dagen etterpå for å montere, og gir han en kort instruksjon i hvordan den justeres.

Plissegardiner i fargen oransje
Plissegardinene tilpasser du lett så den skjermer for sol eller innsyn, men slipper samtidig inn lyset – ypperlig til hjemmekontoret.

Neste dag etter at ungene har gått til barnehagen, setter han seg ned i kontorstolen med dagens første kaffekopp. Han ser ut av vinduet, justerer plisségardinene slik at det dekker for sola, lyset slipper likevel til. Nede på gata vinker naboen. Knut vinker tilbake mens han tar en stor slurk av kaffen. Etterpå snur han seg til papirbunken med et glis – i dag skal den bort.

Vår doble plisségardin er virkelig den som topper listene blant våre interiørprodukter når det kommer til popularitet. Denne gardinen har raskt blitt en stor trend innen solskjerming og interiørdesign. Den unike kombinasjonen av to lag stoff gir ikke bare et mykt og varmt uttrykk, men også en moderne og elegant atmosfære.
Oppdag vår SmartCord plisségardin – den perfekte kombinasjonen av brukervennlighet og stil. Med sin enkle betjening og barnesikre design gir denne gardinen deg både trygghet og funksjonalitet. Enten du har små eller store vinduer med dimensjoner opptil 3 meter i bredde og høyde, vil SmartCord plisségardin være den ideelle løsningen for ditt hjem.
Persienner er en klassisk og tidløs solskjerming som hjelper til med å skape den atmosfæren du ønsker. Du kan selv justere persiennen og velge hvor mye lys som skal komme inn på rommet. Med vårt utvalg av innvendige persienner kan du velge den stilen og fargene du selv ønsker.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat