Riktig solskjerming ga Knut lyst til å jobbe hjemmefra

Knut er en sliten småbarnsfar som jobber hjemmefra. De gamle persiennene synger på siste verset, så han ender opp med å kjøpe innvendig solskjerming. Effekten av resultatet er større enn han hadde sett for seg.

Er du som Knut og kan kjenne deg igjen i hverdagsfrustrasjonen? Etter å ha sendt begge ungene av gårde til barnehagen, faller Knut ned i kontorstolen med den første av dagens mange kaffekopper. Papirene har samlet seg opp på skrivebordet og han tenker at dette blir en lang dag. Han ser ut av vinduet og blir blendet av den sterke morgensolen. Irritert griper han etter persiennesnora som har floket seg sammen og prøver å få de gamle støvete persiennene til å lukke seg. Etter å ha slåss med de i flere minutter, river han ned hele greia.

Valgmuligheter

Frustrert setter han seg ned i stolen igjen, og søker på fasadeprodukter.no etter solskjerming til vinduer.  Han blir overrasket over hvor mange forskjellige produkter det er. Plisségardiner, rullgardiner, persienner og lamellgardiner er det som fanger interessen hans.

Knut lener seg tilbake i stolen og tenker etter hva han egentlig vil oppnå med innvending solskjerming. Det er ikke bare for å skjerme for sola. Han vil ha utsikt uten å få for mye innsyn av naboene. I tillegg vil han ha noe med farger eller mønster på. Det som er kjekt med persiennene på nettsiden er at det er kort barnevennlig snor som ikke floker seg. Usikker på hva han burde velge bestiller han en gratis befaring.

Få fagfolka hjem for en sikker oppmåling og samtidig råd og tips.

Les også om hvordan Marit og Steinar løste solskjermingen i sitt hus og hjemmekontor

Trygghet

Dagen etterpå kommer fagfolket på døra og tar en titt på kontoret hans. De tar mål av vinduene og gir han deretter et uforpliktende tilbud. Fagfolkene forteller han at plisségardiner passer bra til de store vinduene hans. De kan også justeres i bunnen og i toppen slik at man kan få utsikt uten for mye innsyn fra naboene. Han tar tilbudet og de kommer tilbake dagen etterpå for å montere, og gir han en kort instruksjon i hvordan den justeres.

Plissegardinene tilpasser du lett så den skjermer for sol eller innsyn, men slipper samtidig inn lyset – ypperlig til hjemmekontoret.

Neste dag etter at ungene har gått til barnehagen, setter han seg ned i kontorstolen med dagens første kaffekopp. Han ser ut av vinduet, justerer plisségardinene slik at det dekker for sola, lyset slipper likevel til. Nede på gata vinker naboen. Knut vinker tilbake mens han tar en stor slurk av kaffen. Etterpå snur han seg til papirbunken med et glis – i dag skal den bort.

Doble Plisségardin har dobbel plissering, og er vår bestselgende plisségardin.
SmartCord plisségardin er en barnevennlig og lettvint plisségardin som også passer til store vinduer med bredde og høyde opptil 3 meter.
Aluminiumspersiennene er produsert i brennlakkert aluminium som gir en UV-bestandig overflate som ikke blekner i solen.

Plisségardiner | Rullegardiner | Lamellgardiner | Insektsnetting | Persienner

Ikke utsett gleden, utsett betalingen!

4 mnd. betalingsutsettelse fra levering, kr 275,-. Spør vår konsulent. Eksempel på handlekonto med kredittkort etter bet. fri periode: Eff. rente 30,4 %, kr 20.000,- o/12 mnd, kostnad kr 3.022,- totalt kr 23.022,-

Vi er anbefalt av
Huseiernes Landsforbund