Fasadeprodukter logo
solskjerming zip screen

Huset fikk et løft med screens

Jeg er utrolig fornøyd med resultatet forteller Jåthun. Ikke minst synes jeg at fasaden fikk et estetisk løft.

Jostein Jåthun er som nordmenn flest, han er svært glad i hjemmet sitt. Derfor bruker han mye tid og penger på stell og vedlikehold av hus og hage. For 16 år siden kjøpte han utvendige persienner av Fasadeprodukter, nå var tiden moden for oppgradering.

utvendig solskjerming med screens, sett fra utsiden

Bilde: Screen gir fasaden ett estetisk løft og er samtidig en av de mest effektive former for solskjerming.

Nordmenn elsker å pusse opp

I fjor brukte nordmenn ca. 70 milliarder kroner på oppussing av egne boliger. Beløpet vokser for hvert år. Stadig flere velger å etterisolere boligen, samt bytte ut vinduer. Dette på grunn av de strenge reglene rundt miljømerking av boliger som har trådt i kraft. Jostein Jåthun fra Stavanger har nylig skiftet ut vinduene sine, samtidig benyttet han anledningen til å bytte ut de gamle persiennene. Solskjerming kan også ha en isolerende effekt og også virke avkjølende på sommeren. Her kan du se forskjellige løsninger for solskjerming.

utvendig solskjerming med screen, sett fra innsiden av vinduet

Bilde: er tatt fra innsiden av huset. Du kan enkelt stoppe produktet i hvilken som helst posisjon.

Screen i stedet for persienner

-Det var naturlig for meg å kontakte Fasadeprodukter denne gangen også, siden jeg var så fornøyd med forrige leveranse fra selskapet, forteller Jostein.

Selgeren var den samme som for 16 år siden, men løsningen han anbefalte denne gangen var annerledes enn sist. Jostein ble anbefalt å kjøpe screen, en slags utvendig rullegardin med skinnesystem på sidene.

– Produktet tåler ekstremt mye vind, stopper 92% av solens strålingsvarme og er mye lettere å vedlikeholde enn persienner, forteller Jostein fornøyd.

Strålende resultat

-Jeg er utrolig fornøyd med resultatet, forteller Jåthun. Ikke minst synes jeg at fasaden fikk et estetisk løft. Jeg vil gi honnør til selger Kjell Ivar Hjellset for god rådgiving og en ryddig prosess. Jeg har allerede anbefalt Fasadeprodukter videre til venner og familie, avslutter Jostein smilende.

bilde av screens sett fra innsiden

Bilde : Selv om produktet er helt nedkjørt bevarer man den gode utsikten

Zip screens er den ultimate løsningen for værutsatte områder. Disse solskjermene har en unik glidelåsdesign som gjør dem ekstremt solide og robuste, i motsetning til vanlige screens. Med skinner på hver side og en smart «glidelås» mellom duken og skinnene, blir duken sikkert låst på plass. Dette hindrer vinden fra å rive i duken, og gjør zip screens ideelle for steder med mye vind.
Den tradisjonelle screen solskjermingen vi alle kjenner. Med tung bunnlist og kraftige styreskinner er dette en solid solskjerming med tidløst og elegant design.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat