Fasadeprodukter logo
Møblert balkong med planter

Skap din egen oase på balkongen

Det finnes enkle løsninger om du trenger skjerming på uteplassen. Visste du at du kan få en fleksibel levegg på rull? Monter den på veggen og trekk ut når behovet dukker opp.

Ikke alle har en stor terrasse eller luksusen med hage og store uterom. Kanskje er det ikke alle som ser på det som luksus heller. Du har kanskje valgt bort hage, men heller har en balkong som dekker akkurat ditt behovet for uteplass. Slik slipper du også unna å bruke store deler av sommeren til vedlikehold og stell av hage.

Les også: er du klar for sommerværet?

Tett og nært

Desto viktigere er det å gjøre den plassen du har til en yndig perle – et sted for de smarte løsningene hvor utelivet kan nytes omtrent når det måtte være. Balkonger er gjerne tett plassert og naboen kommer tett på. Det kan ofte være hyggelig, men innimellom har du kanskje bare lyst til å sitte litt for deg selv. Det er ikke alltid man ønsker å sitte på utstilling så ønske og behovet for å kunne skjerme av dukker gjerne opp. Da er det godt å vite at det finnes smarte og enkle løsninger. Kanskje er en balkongmarkise riktig produkt for deg?

Serveringsbord under markise med vindskjerming
Trekk ut leveggen for å skjema mot vind eller naboer.

Levegg på rull

Screens kan monteres på vegg og kan trekkes ut sideveis. Slik får du en fleksibel levegg både for innsyn fra siden og beskyttelse mot sol, vind og vær. Fyll opp uteplassen med grønne planter, kanskje et minidrivhus, en god stol, så har du en perfekt privat perle på din balkong. Slik skaper du din egen oase for å nyte litt fred og ro når du har behov for det. Om det blåser litt eller naboen sitter ute vil du fortsatt kunne sitte for deg selv og nyte utelivet.

Les mer om levegg her

Terrasse dekket med markise og vindskjerming

 

Det fine med screens er at du kan se ut fra innsiden så utsikten beholdes, men innsynet skjermes. En super egenskap som gjør at du ikke føler deg helt isolert, men fortsatt har luft og utsikt fra der du sitter. Leveggen beskytter også mot sol så det føles svalere på balkongen når solen steker.

Med miniscreens kan du også få screens på små vinduer.

Kombinerer screens med andre solskjermingsløsninger og du får en komplett uteplass.

God sommer!

Med våre vindskjermer har du muligheten til å skape din egen koselige favorittplass slik du selv vil ha det.
Nyt de deilige kveldene i gode venners lag. Hvis det begynner å blåse litt trenger dere ikke flytte inn.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat