Fasadeprodukter

Slik blir hjemmene våre i 2020

I det vi bikket 2020 var det mange interiørinteresserte som satt og trykket refresh på sine favoritt-interiørblogger for å få et lite innblikk i det nye årets trender.

Vi har tatt et lite dypdykk og fått et lite overblikk over hva ekspertene sier, så du skal slippe å tråle hele internett.

To ulike stuer i jordtoner
Jotun har lansert hele 12 farger for 2020 – tatt fra hele fargeskalaen, men alle med noe jordtoner i seg. Foto: Jotun

De norske fargeekspertene

I Norge har vi allerede vært inne på farger et par år. Vi begynte med én vegg her og der og avanserte til hele rom med farger i fjor. Nå skal gjerne taket og vinduskarmene males også. Vi innreder nå for å skape opplevelser og personlighet og kan glede oss over at farger nok er her for å bli.

Nordsjö har gitt den blå-grønne fargen «Tranquil Dawn» årets farge for 2020. Les mer her.

Jotun har også kommet med et nytt fargekart for 2020 og lanserer ikke bare én farge, men 12! Her finner du farger fra hele fargeskalaen, men alle med en liten, god touch av jordtoner. Les mer her.

Harmonisk stue
Årets farge hos Nordsjö er den grønn/blå/grå «Tranquil Dawn». Foto: Nordsjø

Den internasjonale Neo Mint

I internasjonale medier har fargen Neo Mint blitt hyllet som den nye trendfargen i 2020. Historisk har kanskje USA ligget litt etter Skandinavia i interiørtrender, men med de siste årenes bildedeling i sosiale medier har grensene begynt å viskes ut og vi kan faktisk se over dammen for å få en liten peiling på hva som kommer til å røre seg i trendbildet også her i Skandinavia.

Neo mint beskrives som en god blanding av natur og teknologi – som også gjenspeiler verdier som kommer til å prege samfunnet de neste årene.

Du kan blant annet lese om Neo Mint her.

Stue som drar naturen inn med møblene
Miljøvennlige og varige materialer og design står for døren i det nye tiåret. Foto: Taylor Simpson, Unsplash

Varig og bærekraftig

Varig og bærekraftig er verdiordene som går igjen i de fleste interiørbloggene. Å ta vare på miljøet har fått stor plass i medier de siste årene og kommer også til å bety mye for interiørvalgene vi tar. Gode og varige materialer kommer til å stå i fokus – og dermed også møbler og produkter som både er slitesterke og har et klassisk design. Trendene viser allerede at vi kjøper enten brukte eller dyrere og spesialtilpassede møbler, med det for øyet at vi ikke skal trenge å bytte til noe annet på lang tid.

Les hva Oslo Design fair skriver om velvære og varighet her

Den nye generasjonen huskjøpere kommer til å se på 70- og 80-tallet for interiørinspirasjon, i følge eksperter. Foto: Tim Mossholder, Unsplash

Et nytt tiår

Vi går et nytt tiår i møte og det er liten tvil om at det tiåret inneholder farger. Barna som vokste opp i hvite hjem med mye bytting av møbler og dekor til det siste innen trendene, kjøper nå sine egne hjem. Mange tror at farger av den grunn kommer til å bli en stund – fordi at den generasjonen har behov for å skape sitt eget univers innen interiør og gjerne også henter inspirasjon fra tiår de selv ikke har opplevd. Samtidig er det liten tvil om at den generasjonen også har et annet fokus på miljø enn foreldrene deres hadde – så bærekraftig er også her for å bli.

Les flere tanker om tiåret fra Happy Homes her.

Vi gleder oss til å oppleve 2020 og fargene som følger med og ønsker deg et godt nytt interiørår!

Vår doble plisségardin er virkelig den som topper listene blant våre interiørprodukter når det kommer til popularitet. Denne gardinen har raskt blitt en stor trend innen solskjerming og interiørdesign. Den unike kombinasjonen av to lag stoff gir ikke bare et mykt og varmt uttrykk, men også en moderne og elegant atmosfære.
Lamellgardiner er vertikalhengte lameller, som gjør dem godt egnet for skåvindu, samt store og høye vindusflater. Denne gardinløsningen er populær både hjemme og som innsynskjerming på kontor. En luftig og dekorativ løsning med mulighet for å justere for lys og innsikt.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat