Fasadeprodukter

Slik gjør du garasjen din sikrere – og penere

På tide å ordne ny garasjeport? Dekk og felger, hagemøbler, sager og verktøy, skiutstyr med mer kan fjernes på få minutter hvis garasjen ikke er sikret.

Nordmenn har ofte utstyr for flere hundre tusen kroner i garasjen, ifølge forsikringsselskapet Gjensidige. Dekk og felger, hagemøbler, sager og verktøy, skiutstyr med mer kan fjernes på få minutter hvis garasjen ikke er sikret. På tide å ordne ny garasjeport?

Tall fra SSB viser at tyverier fra garasjer, boder og hager ble nær doblet fra 2015 til 2018. Innboforsikringen dekker som regel slike tyverier, men da du ha låst garasjen eller boden.

Ta vare på verdiene med garasjeport

Med en garasjeport har du trygg oppbevaring av både bil og alt annet du bruker garasjen til, beskyttet mot alt fra vær og vind til tyver. I tillegg gjør en ny garasjeport mye med boligens fasade. Du kan velge mellom en serie ulike fronter eller til og med designe din egen garasjeport!

Garasjeport med vinduer
Det er mange måter å spare penger på. En driftsikker motor som sørger for jevn åpning å lukking forlenger levetiden til porten din.

Noen tips for å ikke friste tyvene

Uansett garasjeport eller ikke, sørg for at eventuelle tyver ikke blir fristet av å prøve seg på din garasje. Hindre direkte innsyn ved alltid å ha garasjeporten lukket og helst låst. Har du vindu i garasjen, oppbevar utstyr slik at de mest verdifulle eiendelene enten ikke sees fra garasjens vindu, eller heng opp gardiner i vinduet.

Les også: 10 tips til deg som skal ha ny garasjeport

Fakta om Fasade garasjeporter

  • Vedlikeholdsfrie, skal ikke males eller lakkeres, bare olje de bevegelige delene to ganger årlig
  • Produsert i Norge av norges eneste produsent av garasjeportbeslag. Tilpasset norske forhold.
  • De fleste velger motorisert port og da leveres den med to fjernkontroller som standard. Vi har også motorer med mulighet for appstyring.
  • Når motorisert garasjeport er kjørt ned er den automatisk låst slik at innbrudd vil dekkes av forsikringen (men porten kan likevel åpnes innenfra som en sikkerhet hvis noen skulle befinne seg inne i garasjen)
  • Vil du åpne garasjeporten med muskelkraft, kan den også leveres uten motor
  • Garasjeportene leveres skreddersydd i bredde opp til 6 meter og høyde inntil 3,7 meter
  • Vi kommer på gratis befaring, tar mål for deg og gir deg et uforpliktende pristilbud

 

Pålitelig og robust motorisering for enhver installasjonskonfigurasjon
Fjernstyr garasjeporten med din iPhone! Med en Somfy Tahoma-boks styrer du ditt hjem med en app over internett.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat