Fasadeprodukter logo

Slik holder du varmen i vinter

Det er mørkere ute og det begynner å bli kaldere – det er virkelig høst. Vi trekker inn og ønsker å gjøre det lunt og varmt rundt oss. Vi tenner stearinlys og inviterer til en kopp varm te og kryper under pleddet i sofakroken.

Hold deg varm med varmt drikke og isolerende interiørgardiner

Skal vi følge trendene i høst er det de varme, brente rød- og bruntonene, samt varme gultoner som dominerer. Det er kanskje ikke så rart siden disse fargene invitere til innekos. Det er akkurat det vi liker når høsten virkelig banker på.

 

Høst – ikke bare kos

Det kan også skape bekymring. Noen gruer seg kanskje til høye fyringsutgifter. Mange har store hus med store vindusflater som trekker kaldt når kulda kommer. De store rommene krever litt ekstra å varme opp og dette merkes på lommeboken. Gardiner er med på å stoppe kulden. De tunge, tykke velourgardinene er i trendbildet i mange flotte farger. Muligheten for å finne noe vi liker bør være stor.

Grå sofa med gult teppe og rød pute
Lun og god stue med varme farger

Spar på fyringskostnadene

Ikke alle ønsker gardiner og syns de blir dominerende. Fordi det er nettopp de store, rene og åpne flatene de setter pris på ved boligen. Det finnes håp. Visste du at doble plisségardiner beskytter mot kulde og trekk med opptil 46 % mindre varmetap gjennom vinduene. I tillegg reduseres opp til 60 prosent av varmeinnslippet fra solen? Interiørgardiner kan faktisk spare deg for en del fyringskostnader.

Høy isolasjonseffekt

En energisparende solskjerming for innendørsbruk, finner du i den stilrene innovasjonen innen interiørgardiner Duette®. Dette er en dobbel plissegardin – satt sammen av to lag tekstiler. De finnes i kvaliteter fra semi-transparente til mørkeleggende. Her er det også et hav av farger å velge i.

Duettegardiner i stue - røde
Interiørgardinene reduserer varmetap om vinteren

Duette® ble introdusert i 1985 som en reaksjon på energikrisen på slutten av 1970 tallet. Den unike bikube-konstruksjonen fanger luft inne i cellene som isolerer meget bra; stenger varmen ute på sommeren og inne på vinteren. På kalde vinterdager kan Duette® faktisk øke temperaturen ved vinduet med opptil 7,4 °C. ”Bikube”-konstruksjonen i vevet på gardinen er så effektiv at det dobler de isolerende egenskapene som ett- og to-lags vinduer har.

Konklusjonen er altså; gå vinteren varmt i møte med gardiner.

Lese mer om fordelene med Duette® Plisségardiner her:

Vår doble plisségardin er virkelig den som topper listene blant våre interiørprodukter når det kommer til popularitet. Denne gardinen har raskt blitt en stor trend innen solskjerming og interiørdesign. Den unike kombinasjonen av to lag stoff gir ikke bare et mykt og varmt uttrykk, men også en moderne og elegant atmosfære.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat