Slik holder du varmen i vinter

Det er mørkere ute og det begynner å bli kaldere – det er virkelig høst. Vi trekker inn og ønsker å gjøre det lunt og varmt rundt oss. Vi tenner stearinlys og inviterer til en kopp varm te og kryper under pleddet i sofakroken.

Hold deg varm med varmt drikke og isolerende interiørgardiner

Skal vi følge trendene i høst er det de varme, brente rød- og bruntonene, samt varme gultoner som dominerer. Det er kanskje ikke så rart siden disse fargene invitere til innekos. Det er akkurat det vi liker når høsten virkelig banker på.

Les også: Slik blir hjemmene våre i 2020

Høst – ikke bare kos

Det kan også skape bekymring. Noen gruer seg kanskje til høye fyringsutgifter. Mange har store hus med store vindusflater som trekker kaldt når kulda kommer. De store rommene krever litt ekstra å varme opp og dette merkes på lommeboken. Gardiner er med på å stoppe kulden. De tunge, tykke velourgardinene er i trendbildet i mange flotte farger. Muligheten for å finne noe vi liker bør være stor.

Grå sofa med gult teppe og rød pute
Lun og god stue med varme farger

Spar på fyringskostnadene

Ikke alle ønsker gardiner og syns de blir dominerende. Fordi det er nettopp de store, rene og åpne flatene de setter pris på ved boligen. Det finnes håp. Visste du at doble plisségardiner beskytter mot kulde og trekk med opptil 46 % mindre varmetap gjennom vinduene. I tillegg reduseres opp til 60 prosent av varmeinnslippet fra solen? Interiørgardiner kan faktisk spare deg for en del fyringskostnader.

Høy isolasjonseffekt

Den mest energisparende solskjermingen for innendørsbruk er den stilrene innovasjonen innen interiørgardiner Duette®. Dette er en dobbel plissegardin – satt sammen av to lag tekstiler. De finnes i kvaliteter fra semi-transparente til mørkeleggende. Her er det også et hav av farger å velge i.

Duettegardiner i stue - røde
Interiørgardinene reduserer varmetap om vinteren

Duette® ble introdusert i 1985 som en reaksjon på energikrisen på slutten av 1970 tallet. Den unike bikube-konstruksjonen fanger luft inne i cellene som isolerer meget bra; stenger varmen ute på sommeren og inne på vinteren. På kalde vinterdager kan Duette® faktisk øke temperaturen ved vinduet med opptil 7,4 °C. ”Bikube”-konstruksjonen i vevet på gardinen er så effektiv at det dobler de isolerende egenskapene som ett- og to-lags vinduer har.

Konklusjonen er altså; gå vinteren varmt i møte med gardiner.

Lese mer om fordelene med Duette® Plisségardiner her:

Duette® Plisségardin har dobbel plissering, og er vår bestselgende plisségardin.
Ikke utsett gleden, utsett betalingen!

4 mnd. betalingsutsettelse fra levering, kr 275,-. Spør vår konsulent. Eksempel på handlekonto med kredittkort etter bet. fri periode: Eff. rente 30,4 %, kr 20.000,- o/12 mnd, kostnad kr 3.022,- totalt kr 23.022,-

Vi er anbefalt av
Huseiernes Landsforbund