Fasadeprodukter

Smarte tiltak ga bedre inneklima på rådhuset

Stord Rådhus ligger solfylt til et steinkast fra bryggekanten på Leirvik. De ansatte på rådhus fikk i vinter en ny hverdag.

De hadde i lengre tid slitt med dårlig inneklima og rådhuset hadde derfor blitt tildelt spesialmidler for miljøtiltak.

Fasade Stord rådhus

Som en del av oppgraderingen av Stord Rådhus har Fasadeprodukter levert Zip-Screens til 40 vinduer.

– Dette har helt klart gitt dem en ny hverdag, sier selger i Fasadeprodukter Kjell Ivar Hjellset. Med helautomatiserte Zip screen trenger de ikke løfte en finger. Solskjermingen kjøres automatisk ned når solen står på og gir en mer sval og jevn innetemperatur.

På store offentlige bygg som dette er det viktig at solskjermingen integrers på best mulig måte i fasaden. Stord Rådhus fikk derfor fargetilpasset produktene for et harmonisk uttrykk.

Mørk solskjerming

– Det er ingen tvil om at dette er et vellykket prosjekt med både en flott fasade og fornøyde kommuneansatte, avslutter en fornøyd Kjell Ivar Hjellset.

Zip screens er den ultimate løsningen for værutsatte områder. Disse solskjermene har en unik glidelåsdesign som gjør dem ekstremt solide og robuste, i motsetning til vanlige screens. Med skinner på hver side og en smart «glidelås» mellom duken og skinnene, blir duken sikkert låst på plass. Dette hindrer vinden fra å rive i duken, og gjør zip screens ideelle for steder med mye vind.
Den tradisjonelle screen solskjermingen vi alle kjenner. Med tung bunnlist og kraftige styreskinner er dette en solid solskjerming med tidløst og elegant design.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat