Fasadeprodukter

Solskjerming i alle rom, men hvilken type, og hvorfor?

Marit og Steinars fantastiske solforhold kan bli i meste laget.

Les om valgt solskjerming i de ulike rommene, og hva som gjorde at valgtet falt på akkurat disse løsningene.

Stuen

Med store vestvendte vinduer og en fantastisk utsikt i hele stuens lengde falt valget av solskjerming raskt på Zip-screen av følgende årsaker:

  1. Kraftig redusering av solvarme-innslipp gjennom vinduene
  2. Utsikten beholdes også når screenen er nede
  3. Skjermer mot sjenerende solblending
  4. Tåler kraftig vind, som jo ikke er uvanlig langs kysten og når leiligheten i tillegg ligger høyt i terrenget
  5. Fjerner gjenskinn på TV- og PC-skjermer
  6. Reduserer innsyn
  7. Kraftig reduksjon i falming av gulv og møbler
  8. Gir dekorativ verdistigning på leiligheten.

 

Screens gir stuen dempet sollys
Selv med screenene helt kjørt ned er utsikten innefra stuen fantastisk. Varmeinnslippet gjennom vinduene reduseres likevel med ca. 90%

Soverommene

Soveromsvinduene ligger mot øst (og et mot nord) med andre boliger i nærheten. Som hovedsolskjerming ble Zip-screen valgt. Av de forannevnte egenskaper var det spesielt viktig at screenen ville skygge for morgensolen, samt gjøre rommet mørkere og redusere innsyn.

Blackout-løsning på soverommet. Både ryllegardin og dekorative gardiner.

I tillegg til screen valgte paret Duette interiør- og solskjermings-gardiner med blackout-tekstil, noe som gjør rommet vesentlig mørkere og søvnen bedre. I tillegg til å isolere mot varmeinnslipp reduserer Duette også eventuell kuldetrekk fra vinduene betydelig om vinteren.

Mørkt soverom

Kjøkkenet

-Ligger også mot øst. I tillegg til å skjerme mot blending og varmeinnslipp fra morgensolen var det viktig å beholde utsikten, men likevel redusere innsyn. Zip-screen ble derfor et selvsagt valg.

Zip-screen montert på kjøkkenet

Badet

Vinduet står høyt på østveggen men Zip-screen ble likevel valgt for å beholde utsikten men likevel redusere innsyn til et minimum, som screen gir med unntak av når det er mørkt ute og lyst inne.

Zip-screen på baderommet lar lyset slippe inn, men ikke innsynet

Hjemmekontoret

Med fantastisk utsikt mot både vest og nord ble Zip-screen valgt for å beholde utsikten selv når screenen er kjørt ned, samt å fjerne ca 90% av varmeinnslippet fra vinduene. Det at falming på møbler og gulv, samt at gjenskinn på PC-skjermen elimineres er også viktig på kontoret.

Zip-screen på kontoret forhindrer gjenskinn i datamaskinen

 

Steinar og Marit vet virkelig hvilken positiv betydning god solskjerming har for bogleden!

Screen vindskjerm holder utestuen behagelig når det er vind
Steinar og Marit koser seg i utestuen. I godværet er screen-vindskjermingen kjørt opp og utsikten blir om mulig enda bedre.

 

Vår doble plisségardin er virkelig den som topper listene blant våre interiørprodukter når det kommer til popularitet. Denne gardinen har raskt blitt en stor trend innen solskjerming og interiørdesign. Den unike kombinasjonen av to lag stoff gir ikke bare et mykt og varmt uttrykk, men også en moderne og elegant atmosfære.
Zip screens er den ultimate løsningen for værutsatte områder. Disse solskjermene har en unik glidelåsdesign som gjør dem ekstremt solide og robuste, i motsetning til vanlige screens. Med skinner på hver side og en smart «glidelås» mellom duken og skinnene, blir duken sikkert låst på plass. Dette hindrer vinden fra å rive i duken, og gjør zip screens ideelle for steder med mye vind.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat