Solskjerming i alle rom, men hvilken type ble valgt, og hvorfor?

Marit og Steinars fantastiske solforhold kan bli i meste laget.

Les om valgt solskjerming i de ulike rommene, og hva som gjorde at valgtet falt på akkurat disse løsningene.

Stuen

Med store vestvendte vinduer og en fantastisk utsikt i hele stuens lengde falt valget av solskjerming raskt på Zip-screen av følgende årsaker:

  1. Kraftig redusering av solvarme-innslipp gjennom vinduene
  2. Utsikten beholdes også når screenen er nede
  3. Skjermer mot sjenerende solblending
  4. Tåler kraftig vind, som jo ikke er uvanlig langs kysten og når leiligheten i tillegg ligger høyt i terrenget
  5. Fjerner gjenskinn på TV- og PC-skjermer
  6. Reduserer innsyn
  7. Kraftig reduksjon i falming av gulv og møbler
  8. Gir dekorativ verdistigning på leiligheten.

 

Selv med screenene helt kjørt ned er utsikten innefra stuen fantastisk. Varmeinnslippet gjennom vinduene reduseres likevel med ca. 90%

Soverommene

Soveromsvinduene ligger mot øst (og et mot nord) med andre boliger i nærheten. Som hovedsolskjerming ble Zip-screen valgt. Av de forannevnte egenskaper var det spesielt viktig at screenen ville skygge for morgensolen, samt gjøre rommet mørkere og redusere innsyn.

I tillegg til screen valgte paret Duette interiør- og solskjermings-gardiner med blackout-tekstil, noe som gjør rommet vesentlig mørkere og søvnen bedre. I tillegg til å isolere mot varmeinnslipp reduserer Duette også eventuell kuldetrekk fra vinduene betydelig om vinteren.

Kjøkkenet

-Ligger også mot øst. I tillegg til å skjerme mot blending og varmeinnslipp fra morgensolen var det viktig å beholde utsikten, men likevel redusere innsyn. Zip-screen ble derfor et selvsagt valg.

Badet

Vinduet står høyt på østveggen men Zip-screen ble likevel valgt for å beholde utsikten men likevel redusere innsyn til et minimum, som screen gir med unntak av når det er mørkt ute og lyst inne.

Hjemmekontoret

Med fantastisk utsikt mot både vest og nord ble Zip-screen valgt for å beholde utsikten selv når screenen er kjørt ned, samt å fjerne ca 90% av varmeinnslippet fra vinduene. Det at falming på møbler og gulv, samt at gjenskinn på PC-skjermen elimineres er også viktig på kontoret.

 

Steinar og Marit vet virkelig hvilken positiv betydning god solskjerming har for bogleden!

Steinar og Marit koser seg i utestuen. I godværet er screen-vindskjermingen kjørt opp og utsikten blir om mulig enda bedre.

 

Duette® Plisségardin har dobbel plissering, og er vår bestselgende plisségardin.
Fasade Zip Screen, også kalt glidelåsscreen, er markedets mestselgende screen.
Ikke utsett gleden, utsett betalingen!

4 mnd. betalingsutsettelse fra levering, kr 275,-. Spør vår konsulent. Eksempel på handlekonto med kredittkort etter bet. fri periode: Eff. rente 30,4 %, kr 20.000,- o/12 mnd, kostnad kr 3.022,- totalt kr 23.022,-

Vi er anbefalt av
Huseiernes Landsforbund