Solskjerming med glidelås

Du har helt sikkert hørt om det og sett det montert, men det er likevel ikke sikkert du vet hva en zipscreen er.

Enkelt forklart kan vi si at det er utvendige rullegardiner der dukrullen ligger beskyttet i en kassett over vinduet. Selve rullegardinet er laget av en kraftig, perforert duk som stopper sollys og innsyn utenfra (når det er lyst ute) samtidig som du beholder mye av utsynet innenfra. Forholdet mellom innsyn og utsyn varierer imidlertid med hvilken duk du velger.

zip screen solskjerming

På sidene er duken festet til styreskinner med hjelp av spesielle glidelåser. Det gjør at duken duken holdes stram uansett hvilken posisjon den står i. Det er også glidelåsløsningen som er opphavet til navnet zipscreen og derfor kalles det gjerne også glidelåsscreen i det norske markedet.

Det er flere fordeler med å bruke zipscreen som utvendig solskjerming:

  • Motstandsdyktighet overfor vær og vind – en zipscreen tåler opp til 24,4 m/s (87 km/t) vind.
  • Tar liten plass, krever få deler for å monteres og glir fint inn som en integrert del av fasaden
  • Nøyaktig tilpasning gjør at du får redusert lysinnslipp på sidene
  • Duken er svært holdbar over tid
  • Zipscreens passer til de fleste hus ettersom de både kan monteres bak kledning og på fasaden.

Disse fordelene er det mange som har oppdaget og zipscreen har i stor grad utkonkurrert tradisjonelle vindusmarkiser og utvendige persienner. Zipscreens kan leveres med ulike typer styring, enten du ønsker et trådløst eller kablet opplegg. Dessuten er mange av styringssystemene klargjort for oppkobling mot ulike smarthussystemer.

Fasade Zip Screen, også kalt glidelåsscreen, er markedets mestselgende screen.
Med en app har du enkel tilgang til alle dine solskjermingsprodukter via smarttelefonen! Det er slutt på den tiden da du måtte reise deg for å heve og senke markisene eller lete etter den forlagte fjernkontrollen.
Ikke utsett gleden, utsett betalingen!

4 mnd. betalingsutsettelse fra levering, kr 275,-. Spør vår konsulent. Eksempel på handlekonto med kredittkort etter bet. fri periode: Eff. rente 30,4 %, kr 20.000,- o/12 mnd, kostnad kr 3.022,- totalt kr 23.022,-

Vi er anbefalt av
Huseiernes Landsforbund