Fasadeprodukter logo
Mørk stue med mørke transparente EOS 500 rullegardiner som gir god utsikt

Gode løsninger for solskjerming i stue

Hvilken funksjon som er viktigst for deg avgjør hvilke produkter du bør vurdere.

Fasadeprodukters solskjerming spenner fra utvendig solskjerming som effektivt reduserer innetemperaturen på de varmeste sommerdagene, til interiørgardiner som kombinerer skjerming for sollys og innsynsbegrensning med dekor.

La oss slå fast med en gang: hvis du først og fremst ønsker å hindre at stua blir ubehagelig varm når sommersola steker rett gjennom stuevinduet, må du se nærmere på utvendig solskjerming.

I denne artikkelen skal vi imidlertid se på innvendige løsninger for solskjerming i stue.

Rullegardin modell Fasade EOS 500
Utvalget i rullegardiner inkluderer blant annet den eksklusive Fasade EOS 500 som er motorisert og stillegående.

Persienner og rullegardiner

Vinduer mot vest og nordvest i stua kan blende både deg og gjestene og gi sjenerende gjenskinn i TV-skjermen. Både persienner og rullegardiner skjermer effektivt for sola, mens du med persienner også kan justere lamellene slik at du slipper inn ønsket mengde lys.

Siden vi snakker om innvendig solskjerming som bidrar til å dekorere stua di, minner vi om at tiden hvor persienner var hvite og rullegardiner enten svarte eller hvite, er forbi. Rullegardiner får du i mer enn 130 ulike farger. Våre rådgivere kommer gjerne hjem til deg, slik at dere sammen kan velge farger og løsninger.

Duette Gardiner
Fleksible plissegardiner lar deg skjerme akkurat den delen av vinduet som du ønsker.

Plissegardiner og Duette®

Med plissegardiner kan du skjerme akkurat den delen av vinduet der solen skinner inn, og ellers beholde dagslys eller utsikt. Tilsvarende kan du hindre innsyn fra naboene ved å kun skjerme nederste del av vinduet.

Slik velger du riktig plissegardin.

Duette® er doble plissegardiner med et isolerende luftlag imellom. Disse har plissegardinenes fleksibilitet, samtidig som luftlaget skjermer bedre mot den varme sola. Det geniale med Duette er at det samme luftlaget også isolerer mot den kalde trekken du gjerne får fra vinduet på vinteren.

Med 150 ulike tekstiler til plissegardinen, og 200 varianter for Duette, er vi sikre på at du finner et materiale og en farge som matcher stua di!

Lamellgardiner er ypperlig solskjerming i stua.

Der plissegardiner er lette og fleksible, kan lange lameller i store stuevinduer bidra til alt fra tung eleganse til et lett og luftig inntrykk, avhengig av materialvalg. Ved å vinkle lamellene bestemmer du selv hvor mye lys som slipper inn, og du kan lage en nærmest trolsk stemning ved slippe inn smale striper fra sollyset.

Fasadeprodukters lameller kommer i nærmere 150 ulike materialer og farger.

 

Lamellgardiner i stuen fra Fasadeprodukter AS
Lameller passer spesielt godt for store vinduer og skråvinduer.

Store vinduer eller skråvinduer

Både plissegardiner, Duette og lamellgardiner egner seg svært godt i store og høye vinduer, se info om de ulike typene for maksimal høyde og bredde. Disse produktene egner seg også godt i vinduer med «vanskelig» form som for eksempel skråvinduer. Ta kontakt via skjemaet til høyre på nettsiden for å bestille gratis befaring. En av våre selgere vil da komme og ta mål av vinduene dine og du får et uforpliktende tilbud.

Vår doble plisségardin er virkelig den som topper listene blant våre interiørprodukter når det kommer til popularitet. Denne gardinen har raskt blitt en stor trend innen solskjerming og interiørdesign. Den unike kombinasjonen av to lag stoff gir ikke bare et mykt og varmt uttrykk, men også en moderne og elegant atmosfære.
Oppdag vår SmartCord plisségardin – den perfekte kombinasjonen av brukervennlighet og stil. Med sin enkle betjening og barnesikre design gir denne gardinen deg både trygghet og funksjonalitet. Enten du har små eller store vinduer med dimensjoner opptil 3 meter i bredde og høyde, vil SmartCord plisségardin være den ideelle løsningen for ditt hjem.
Motoriserte plisségardiner tilbyr en uslåelig grad av komfort, spesielt for de som enten har mange vindusprodukter som må betjenes samtidig eller har vindusløsninger som er vanskelige å nå. Denne innovative løsningen er ikke bare praktisk, men den tilfører også en inviterende og behagelig atmosfære til ethvert rom
Lamellgardiner er vertikalhengte lameller, som gjør dem godt egnet for skåvindu, samt store og høye vindusflater. Denne gardinløsningen er populær både hjemme og som innsynskjerming på kontor. En luftig og dekorativ løsning med mulighet for å justere for lys og innsikt.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat