Solskjermings-kongen!

…Måtte bli overskriften, for her er det ulik solskjerming og behvovsløsning i alle rom, så artikkelen ble en miniserie med første overblikk her.

Hos Steinar og Marit i Drøbak er det en fantastisk vestvendt sjøutsikt fra den like fantastiske leiligheten, men med de flotte solforholdene kommer også behovet for solskjerming.

Steinar og Marit koser seg i utestuen. I godværet er screen-vindskjermingen kjørt opp og utsikten blir om mulig enda bedre.

Av disse viktigste solskjermingsbehovene for nordmenn hadde Marit og Steinar behov for å løse dem alle:

  • Fjerne sjenerende sollys
  • Få mørkere soverom
  • Svalere/behageligere innetemperatur
  • Fjerne TV-gjenskinn
  • Redusert innsyn
  • Skjerming av vind
  • Økt brukstid i utestuen

I de neste artiklene vil vi nærmere beskrive solskjermingen som ble valgt til det enkelte rom, hvilke behov som skulle oppfylles og hvordan solskjermingen løste disse. Dette vil vi ta for oss for terrassen/utestuen, stuen, kjøkkenet, soverommet, badet og hjemmekontoret.

Pergola type Pergolino med vind og solskjerming også i front, samt Siro-levegg på høyre side. Bak ser vi screens foran stuevinduene.
Selv med screenene helt kjørt ned er utsikten innefra stuen fantastisk. Varmeinnslippet gjennom vinduene reduseres likevel med ca. 90%

 

Fasade Zip Screen, også kalt glidelåsscreen, er markedets mestselgende screen.
Fasade Elegant Kassett er en eksklusiv terrassemarkise til konkurransedyktig pris. Dette er en meget sterk og solid markise du vil kunne ha glede av i lang tid.
Ønsker du en solid og luksuriøs uteplass, er det Fasade Pergolino du skal velge
Ikke utsett gleden, utsett betalingen!

4 mnd. betalingsutsettelse fra levering, kr 275,-. Spør vår konsulent. Eksempel på handlekonto med kredittkort etter bet. fri periode: Eff. rente 30,4 %, kr 20.000,- o/12 mnd, kostnad kr 3.022,- totalt kr 23.022,-

Vi er anbefalt av
Huseiernes Landsforbund