Fasadeprodukter

La deg inspireres av solskjermingkongens løsninger!

…Måtte bli overskriften, for her er det ulik solskjerming og behvovsløsning i alle rom, så artikkelen ble en miniserie med første overblikk her.

Hos Steinar og Marit i Drøbak er det en fantastisk vestvendt sjøutsikt fra den like fantastiske leiligheten, men med de flotte solforholdene kommer også behovet for solskjerming.

Steinar og Marit koser seg i utestuen med screen vindskjerming kjørt opp for å hindre vind
Steinar og Marit koser seg i utestuen. I godværet er screen-vindskjermingen kjørt opp og utsikten blir om mulig enda bedre.

Av disse viktigste solskjermingsbehovene for nordmenn hadde Marit og Steinar behov for å løse dem alle:

  • Fjerne sjenerende sollys
  • Få mørkere soverom
  • Svalere/behageligere innetemperatur
  • Fjerne TV-gjenskinn
  • Redusert innsyn
  • Skjerming av vind
  • Økt brukstid i utestuen

I de neste artiklene vil vi nærmere beskrive solskjermingen som ble valgt til det enkelte rom, hvilke behov som skulle oppfylles og hvordan solskjermingen løste disse. Dette vil vi ta for oss for terrassen/utestuen, stuen, kjøkkenet, soverommet, badet og hjemmekontoret.

Solskjerming og vindskjerming på balkongen.
Pergola type Pergolino med vind og solskjerming også i front, samt Siro-levegg på høyre side. Bak ser vi screens foran stuevinduene.
Stuevinduene har screens montert
Selv med screenene helt kjørt ned er utsikten innefra stuen fantastisk. Varmeinnslippet gjennom vinduene reduseres likevel med ca. 90%

 

Zip screens er den ultimate løsningen for værutsatte områder. Disse solskjermene har en unik glidelåsdesign som gjør dem ekstremt solide og robuste, i motsetning til vanlige screens. Med skinner på hver side og en smart «glidelås» mellom duken og skinnene, blir duken sikkert låst på plass. Dette hindrer vinden fra å rive i duken, og gjør zip screens ideelle for steder med mye vind.
Fasade Elegant Kassett er en eksklusiv terrassemarkise til konkurransedyktig pris. Dette er en meget sterk og solid markise du vil kunne ha glede av i lang tid.
Pergolino er vår klassiske pergolamarkise, som gir deg en definert uteplass og skjermer for både sol og regn.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat