Fasadeprodukter

Spar strøm og hold kulden utenfor med plisségardiner!

Når temperaturene synker kan plisségardiner være ditt hemmelige våpen mot varmetap og høye strømregninger.

Allerede på 1930-tallet gjorde plissegardinen sitt inntog i norske hjem. Dette alene på grunn av dens varmeisolerende egenskaper. I dag er plisségardinen blitt en vanlig del av husets interiør, og blir ofte brukt på soverom, kjøkken og bad.

Høstens kjølige bris og vinterens bitende kulde gir oss en klar påminnelse om at det er på tide å forberede hjemmet vårt for de kaldere månedene som kommer. Mens vi omfavner koselige kvelder og knitrende peisild, er det også viktig å ta grep for å sikre at varmen forblir inne i hjemmet.

Her er tre grunner til hvorfor plisségardiner kan være en avgjørende faktor for å spare strøm og beskytte hjemmet ditt mot varmetap når været blir kaldere:

✔️Strømeffektiv isolasjon:

Plisségardiner er kjent for sin cellulære struktur, som fungerer som en effektiv isolasjonsbarriere. Dette betyr at når du senker disse gardinene, skaper du et ekstra lag av isolasjon ved vinduet. Denne isolasjonen bidrar til å redusere varmetapet fra innsiden av huset til det kalde utemiljøet. Resultatet? En mer behagelig temperatur inne uten behov for å skru opp varmen, som kan føre til betydelige besparelser på strømregningene dine.

✔️Beskyttelse mot kaldt vindtrekk:

Selv om vinduene i hjemmet ditt kan se solide ut, kan de være en kilde til ubehagelige kaldtrekk når temperaturen faller. Plisségardiner danner en ekstra barriere som begrenser inntrengning av kald luft og vind. Dette skaper et mer komfortabelt og koselig inneklima for deg og familien din, uten at du trenger å bekymre deg for å kvele varmeapparatet.

✔️Reduksjon av strømkostnader:

Varmebehovet i hjemmet ditt kan utgjøre en betydelig del av de månedlige utgiftene i løpet av høst- og vintermånedene. Ved å bruke plisségardiner som en aktiv strømeffektivitetsløsning, kan du redusere varmebehovet og dermed senke strømforbruket. Dette kan gi en positiv effekt på din månedlige budsjettbalanse, slik at du kan bruke pengene dine på det du virkelig bryr deg om!

Invester i komfort og strømbesparelse!

Nå som vinteren har meldt sin ankomst er det på tide å ta skritt for å holde varmen inne og kulden ute. Plisségardiner tilbyr en enkel, elegant og kostnadseffektiv løsning som ikke bare gir økt komfort, men også betydelige strømbesparelser. Ta kontroll over inneklimaet ditt og senk strømregningene ved å velge plisségardiner for hjemmet ditt i dag – nyt den varme og koselige atmosfæren du fortjener!

Utforsk vårt utvalg av plisségardiner:

Vår doble plisségardin er virkelig den som topper listene blant våre interiørprodukter når det kommer til popularitet. Denne gardinen har raskt blitt en stor trend innen solskjerming og interiørdesign. Den unike kombinasjonen av to lag stoff gir ikke bare et mykt og varmt uttrykk, men også en moderne og elegant atmosfære.
Oppdag vår SmartCord plisségardin – den perfekte kombinasjonen av brukervennlighet og stil. Med sin enkle betjening og barnesikre design gir denne gardinen deg både trygghet og funksjonalitet. Enten du har små eller store vinduer med dimensjoner opptil 3 meter i bredde og høyde, vil SmartCord plisségardin være den ideelle løsningen for ditt hjem.
Motoriserte plisségardiner tilbyr en uslåelig grad av komfort, spesielt for de som enten har mange vindusprodukter som må betjenes samtidig eller har vindusløsninger som er vanskelige å nå. Denne innovative løsningen er ikke bare praktisk, men den tilfører også en inviterende og behagelig atmosfære til ethvert rom
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat