Black Month

Trenger du innsynskjerming for din balkong?

Når balkongen er tilpasset ditt behov for innsynskjerming vil du oppleve at du benytter den både oftere og lengre – den blir ett rom til.

Det er enkelt å skape kos og hygge på en balkong. Inviter venner på middag; like koselig som en picnic, men du har alt du trenger på innsiden av døren. Hverdagsluksus er å nyte en fersk avis og en varm kopp kaffe på sin egen balkong – en perfekt måte å starte dagen på.

At det kan blåse litt er kanskje det som først og fremst kan sette en demper på utekosen, selv om temperaturen er behagelig. Ved å sette opp en levegg som skjermer for vinden på balkongen, kan du gjøre det deilig og vindstille i solsengen – og sitte ute på koselige sensommerkvelder til månen står høyt på himmelen.

Skjerm deg for vind og innsyn

Bor du i et område der balkonger ligger veldig tett sammen, vil du absolutt ønske å skjerme deg for innsyn. Dette gir deg mer privatliv til for eksempel å sole deg. Det er mange gode alternativer når det gjelder å skjerme balkongen din fra naboene. Det er ett stort utvalg av screen for vindskjerming. Med et stort utvalg av screenduker blir det enkelt å finne noe som passer – uansett hvordan huset eller leiligheten ser ut.

Skap en skjermet plass på balkongen hvor du kan nyte morgenkaffen i fred og ro.

Hvis du ønsker å skjerme en bestemt side av balkongen på grunn av vind, støy eller innsyn, kan det være en god idé å bruke fasade screen, gjerne oppdelt i to deler for variasjon. Vil du ha litt sol inn kan du ta opp den ene delen. Er det mye vind og du vil skjerme for innsyn kan det være fint å ha begge nede. En fasade-screen kan også erstatte behovet for gardiner i rommet før du går ut på balkongen din. Dette gir deg en luftig og større romfølelse innenfra.

Går du for screens som skjerming vil du få en nøytral og effektiv solskjerming, samtidig som du beholder utsikten. Screenduken er perforert med en mikrostruktur som gir god sikt fra innsiden. Samtidig slipper den inn et behagelig lys og stopper det aller meste av solens strålingsvarme. På den måten skjermer du for lys, ubehagelig varme og får redusert innsyn uten at dette går ut over utsyn!

Innsynskjerming for innglasset balkong

Har du en innglasset ballkong kan Plisségardiner være den beste løsningen.
Plissegardinene kan åpnes og lukkes både fra toppen og bunnen, og gir en fleksibel solskjerming som både skjermer for innsyn, sol og varme. Men samtidig muligheten for å åpne opp for lys og varme når du ønsker det.

Balkongen er som alle andre rommene i leiligheten, ditt rom. Når balkongen er tilpasset ditt behov for innsynskjerming vil du oppleve at du benytter den både oftere og lengre – den blir ett rom til.

Ønsker du mer inspirasjon til uteplassen les også om å bygge uteplassen trinn for trinn

Den tradisjonelle screen solskjermingen vi alle kjenner. Med tung bunnlist og kraftige styreskinner er dette en solid solskjerming med tidløst og elegant design.
Fasade Balkongmarkise er en rimelig og god løsning for balkonger og små terrasser.
Med våre vindskjermer har du muligheten til å skape din egen koselige favorittplass slik du selv vil ha det.