Fasadeprodukter logo

Trygge gardiner til barnerommet

Barn utforsker omgivelsene rundt seg og er nysgjerrige på det meste. Løse snorer og tråder er potensielle farer når barn leker.

Trygge og praktiske gardiner til barnerommet er foreksempel plissegardiner og rullegardiner. Disse byr på mange fordeler med farger og nyttige funksjoner, hvor sikkerhet er høyt prioritert.

Barnas sovemønster forstyrres

Lysere morgener kan forstyrre vanlige søvnmønstre slik at barna våkner før de pleier. Det samme gjelder lysere netter hvor barn ikke finner roen og får ikke sove. Derfor er det god hjelp i en «lystett» rullgardin (i ytterkant vil det komme inn litt lys). Særlig når sengetid betyr å sove selv om det er lyst ute.  LiteRise®-justering på rullegardinene er helt uten snorer. En meget barnesikker løsning.

Sovende barn

Behagelig sovetemperatur for barnet.

Duette® plisségardiner kan også mørklegge soverommet og hjelpe barna til å få en mer avslappet søvn. I tillegg har Duette® den unike bikubekonstruksjonen som er utformet for å holde rommet varmt om vinteren og behagelig svalt om sommeren, samtidig som det er trygt for barna. Løftesystemet SmartCord® har en kort snor og pumpe-funksjon som gjør det enkelt å trekke plisségardinen opp og ned. Snoren har samme korte lengde uansett om gardinen er trukket opp eller ned, og er derfor et barnesikkert alternativ.

Mørk plissegardin

Et rolig miljø

Med Duette® plisségardiner blir soverommet også roligere og mer fredelig. De absorberer lyd og gir betydelig lyddemping av bråket fra omverdenen. Dette er med på å gi barna en god nattesøvn, men også dempe støy i rommet på dagtid når barna leker.

Barn i lekerom inne

Sikkerhet

Fasadeprodukter følger EUs direktiver for barnesikring av innvendig solskjerming og alle produkter oppfylle den nye sikkerhetsstandarden.

Generelle råd for barnesikring av solskjerming:

  • Hold snorer og tråder utenfor barns rekkevidde.
  • Plasser seng og andre møbler vekk fra vinduer med betjeningssnorer.
  • Ikke bind snorene sammen. Pass på at de ikke tvinner seg eller lager løkker.
  • Monter i henhold til anvisning med alle de vedlagte komponentene som fremmer sikkerheten

 

En annen måte å unngå potensielt farlige snorer og tråder på, er å velge en motorisert betjening. De fleste av våre interiørprodukter har muligheten for dette.

Oppdag vår SmartCord plisségardin – den perfekte kombinasjonen av brukervennlighet og stil. Med sin enkle betjening og barnesikre design gir denne gardinen deg både trygghet og funksjonalitet. Enten du har små eller store vinduer med dimensjoner opptil 3 meter i bredde og høyde, vil SmartCord plisségardin være den ideelle løsningen for ditt hjem.
Tar mål på vindu med lift
Syr og tilpasser screenduk
Monterer markise på enebolig med lift

For best resultat