Fasadeprodukter

Vindskjerming med levegg fra Fasadeprodukter

Vindskjerming fra Fasadeprodukter skaper en fleksibel og effektiv levegg mot vind eller sjenerende sol. Med en lettvint løsning for vindskjerming kan du kose deg med grilling og hygge, selv om det skulle være en trekk, eller sjenerende sol.

Vindskjerming på terrassen, balkongen eller i hagen

I praksis er levegg en skjerm som både kan begrense innsyn og gi ly for vind. Mange ønsker å bruke uteplassen mer, men er plaget med kaldt trekk fra siden og mye vind. Med en levegg kan du enkelt forvandle et trekkfullt område på tomten til en lun og hyggelig utestue, enten det er på terrassen, balkongen eller i hagen.

Levegg som innsynsskjerming

En levegg bidrar også til å forhindre innsyn. For selv om vi gjerne er glade i naboene våre, kan det være fint å ha et sted å sitte usjenert fra andre. I tettbygde strøk har man ofte full oversikt over hva som skjer i hagen ved siden av, eller en balkong som ligger vegg til vegg med naboen. Ved hjelp av en levegg kan du være trygg på at ingen ser inn på deg.

Solskjerming for uteplassen

I tillegg til vindskjerming og innsynsskjerming, er levegg ypperlig å bruke som solskjerming. Til tross for at de fleste liker at solen titter frem, kan det være fint å ha en plass med skygge på de varmeste sommerdagene. Det er for eksempel deilig å ta en pause fra solen ved middagstid, men samtidig kunne sitte ute. En levegg vil bidra til å gjøre uteplassen svalere, og skjerme for de sterkeste solstrålene. Dessuten er løsningen perfekt å bruke for å beskytte utemøbler og planter som liker seg best i skyggen.

Med uttrekkbar levegg kan du skjerme deg etter behov

Kombinasjonen av vindskjerming, innsynsskjerming og solskjerming er tre fordeler med en levegg. En uttrekkbar levegg er helt ypperlig. Den fungerer som en slags utendørs rullegardin, som enten kan trekkes ut fra veggen eller ned fra taket, når du selv vil.

Om ønskelig kan alt styres med en fjernkontroll eller smarttelefon! Enklere blir det ikke. Vi har forskjellige alternativer, og deler våre levegger i to hovedkategorier:

  • Zip Screen vindskjerm går i ett med fasaden på bygget eller din pergola, samtidig som det sperrer for det meste av solvarmen og sollyset – uten å blokkere utsikten!
  • Siro Levegg kan brukes på mange forskjellige måter. Hele installasjonen kan enkelt skrus fast på veggen.

En levegg kan kombineres med flere former for utvendig solskjerming, slik at du kan skape den uteplassen du drømmer om.

Noen utvalgte produkter

Med våre vindskjermer har du muligheten til å skape din egen koselige favorittplass slik du selv vil ha det.