Fasadeprodukter logo
Nyt dagene ute på terrassen!

Siro levegg

Nyt de deilige kveldene i gode venners lag. Hvis det begynner å blåse litt trenger dere ikke flytte inn.

Fasade Siro levegg passer perfekt til solskjerming og vindskjerming

Tenk om du kunne forvandle uteplassen til et nytt hverdagsrom? La ikke kjølige og våte sommerdager ødelegge terrasselivet med grilling og hygge. Dette er løsningen som gir en behagelig utendørslounge som du enkelt kan bruke store deler av året. Nyt de deilige kveldene i gode venners lag. Hvis det begynner å blåse litt trenger dere ikke flytte inn.

Duken fra leveggen trekkes enkelt ut av kassetten for hånd, og kan festes i en valgt posisjon. Mange festemuligheter til vegg, eller på frittstående holder. Den innebygde fjæren, gir optimal stramhet på duken. Når den rulles inn får den full beskyttelse i den elegante pulver-lakkerte aluminiumskassetten. Leveggen passer perfekt til solskjerming og vindskjerming.

Fasade SIRO levegg kan brukes på mange forskjellige måter. Hele installasjonen kan enkelt skrues fast på veggen. Det kan velges farge på duken fra hele vårt sortiment, med ett stort utvalg av farger og mønstre.

Informasjon om vedlikehold finner du her.

Send skjemaet, slapp så av, vi ordner resten:

Sifferet 1

Gratis befaring

Send skjemaet, vi kontakter deg for uforpliktende befaring. Du forteller om ditt behov og vi tar mål vi er ansvarlige for.
Sifferet 2

Tilbud

Vi gir deg deretter et uforpliktende tilbud. Tilbudet blir utarbeidet og gitt deg der og da, eller sendt deg etter kort tid.
Sifferet 3

Montering

Vi monterer produktene og instruerer deg i riktig bruk og vedlikehold. Da blir alt riktig fra første stund. Selvmontering er også mulig.

Relaterte produkter

Med våre vindskjermer har du muligheten til å skape din egen koselige favorittplass slik du selv vil ha det.