Fasadeprodukter logo

Automatikk og motorisering

Med motorisering og automatikk får du mulighet til å styre solskjerming og garasjeporter med fjernkontroll, bryter, automatisk styring eller via app på smarttelefonen. Du kan velge mellom en rekke varianter av motorisering, og mulighetene er mange.

Alle våre solskjermingsløsninger kan også leveres med manuell betjening, for de som foretrekker det.

Smarthus

Mens vindautomatikk sørger for at markiseduken trekkes inn før vinden ødelegger markisen, vil solautomatikk stenge persiennene når sola kommer, selv om du ikke er hjemme. Mindre soloppvarming av huset betyr både et mer behagelig boklima og spart energi fordi du slipper å sette varmepumpa på kjøling. At garasjen lukker og låser seg automatisk sikrer at alt fra verktøy til elsykkel og vinterhjul er trygt lagret til enhver tid.

I tillegg kan du altså fjernstyre alt med mobilen uansett om du er hjemme eller ikke.

Med Somfy TaHoma har du kontroll på hjemmet ditt også når du er på ferie. Du kan følge med på overvåkningskamera, du kan åpne garasjen for naboen som kommer for å klippe plenen din og du kan heve og senke markiser og kontrollere lyset for å gi inntrykk av at noen er hjemme.

Med en app fra Connexoon io er det nå mulig å styre terrassemarkiser, screen, vindusmarkiser, persienner og garasjeporter med din smarttelefon.

Noen utvalgte produkter

Det er slutt på den tiden da du måtte reise deg for å heve og senke markisene eller lete etter den forlagte fjernkontrollen for å kunne skjerme deg mot sola. Med en app har du enkel tilgang til alle dine solskjermingsprodukter via smarttelefonen!