Fasadeprodukter logo
Fjernkontroll til Somfy

Fjernkontroll og trådløs bryter

Det er ikke lenge siden man måtte opp av sofaen og bort til vinduet for å manuelt justere huset solskjerming. Nå behøver du bare trykke på en knapp for å slippe inn den riktige mengden lys, justere lamellene for å fjerne gjenskinn fra TV-skjermen eller lukke dem hvis du vil ta en høneblund. Dersom du skulle være så uheldig å ha forlagt fjernkontrollen, kan du bare bruke den trådløse bryteren på veggen. Du har uansett full kontroll med bare noen tastetrykk!

Temperatur, komfort og energibesparelse

Bevegelige og automatiske solskjerminger er en fordel for både temperatur og komfort. Riktig bruk av solskjerming er dessuten energibesparende. Med fjernkontroll og trådløs bryter fra Somfy har du enkel og bekvem tilgang til å justere og håndtere alle dine solskjermingsprodukter fra Fasadeprodukter AS.

Automatisk tidsinnstilling

Med et automatisk kontrollsystem kan du programmere inn forhåndstider for å heve og senke solskjermingen din. Chronis lagrer, memorerer og følger dine ordre på spesifikke tidspunkt. Du kan også aktivisere en ”borte-modus” når du for eksempel er på ferie slik at den automatiske innstillingen hever og senker solskjermingen tilfeldig for å simulere tilstedeværelse. Dermed tror både innbruddstyver og nysgjerrige naboer at det er folk hjemme.

Informasjon om vedlikehold finner du her.

Send skjemaet, slapp så av, vi ordner resten:

Sifferet 1

Gratis befaring

Send skjemaet, vi kontakter deg for uforpliktende befaring. Du forteller om ditt behov og vi tar mål vi er ansvarlige for.
Sifferet 2

Tilbud

Vi gir deg deretter et uforpliktende tilbud. Tilbudet blir utarbeidet og gitt deg der og da, eller sendt deg etter kort tid.
Sifferet 3

Montering

Vi monterer produktene og instruerer deg i riktig bruk og vedlikehold. Da blir alt riktig fra første stund. Selvmontering er også mulig.

Relaterte produkter

Det er slutt på den tiden da du måtte reise deg for å heve og senke markisene eller lete etter den forlagte fjernkontrollen for å kunne skjerme deg mot sola. Med en app har du enkel tilgang til alle dine solskjermingsprodukter via smarttelefonen!