Behagelig og stressfri sommer | Fasadeprodukter

Behagelig og stressfri sommer

PUBLISERT: 16.06.2017 / SKREVET AV: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule

Sommeren er her og vi flytter ut. Sommerblomster kjøpes inn og hageputer legges ut. Alt ligger til rette for kvalitetstid ute. Vi vil slappe av og ha det behagelig. Med automatisert solskjerming er vi på god vei – vi trenger ikke løfte en finger. En stressfri sommer er rett rundt hjørnet.

Etter fine dager med mye uteliv og hyggelige stunder rundt bordet er det tiltak å rydde bort alt det som gjør uteplassen til et levende sted, fordi været er utrygt.

 

Terassemarkiser - fasadeprodukter AS

Løsninger for den norske sommer

For det er jo dessverre slik at stabil sommervarme og stabilt sommervær er ikke noe vi er bortskjemt med her i landet. Derfor er det mange som ønsker seg praktiske løsninger tilpasset norsk klima. Dette kan for eksempel være tak over sittegrupp på terrassen slik at den alltid står klar til bruk.

 

Terrassemakise Elegant light - Fasadeprodukter AS - Gir en god følelse av å være ute
Tenk å sitte ute ved dekket bord, klar for et hyggelig måltid hvorpå det begynner å dryppe… Med kun et tastetrykk folder markisen seg ut og gir ly for dråpene. Ikke la dårlig vær eller uventede regnbyger ødelegge den hyggelige utemiddagen!

 

Hvordan beskytte uteplassen for sol og regn

Fasadeprodukter har flere løsninger for deg som vil slippe å ta inn putene om kvelden eller når det regner. En terrassemarkise gir deg et lunt og godt uterom. Her har du ly for både sol og regn og kan øke brukstiden av terrassen. Terrassemarkisen gir sval skygge i solvarmen og lunere temperatur om kvelden, samt reduserer innetemperaturen.

Bor du i et vindutsatt område vil en Pergolamarkise være en ideell løsning. Denne er solid, stabil og gir et enda mer avskjermet uterom – og dermed god ly for vind.

pergola solskjerming

Automatisering

Med sol- og vindføler reagerer produktene automatisk på været. Med en app har du enkel tilgang til alle dine solskjermingsprodukter via smarttelefonen. Slik kan du styre produktene trådløst og uten å måtte ha fjernkontrollen for hånden – enkelt og stressfritt!

Fasadeprodukter har et stort utvalg terrassemarkiser i alle størrelser og prisklasser. Ta kontakt for gratis befaring og et uforpliktende tilbud. Sammen med deg finner vår konsulent den riktige løsningen for å øke din kvalitetstid ute.

 

 

Relaterte produkter