Det er nå du bør bestille solskjerming

Publisert: 07.15.16 / Skrevet av: admin

Her får du de beste tipsene.

Når du skal velge solskjerming til huset har du mange valgmuligheter, og det kan være lurt å få noen tips og råd om hva du bør se etter. For å finne den optimale løsningen som skal dekke alle dine behov, kan det også være fornuftig å kontakte en leverandør som tilbyr gratis befaring i ditt hjem.

Markiser

Velg mellom vindusmarkiser og terrassemarkiser. Vindusmarkiser brukes hovedsakelig til å solskjerme vinduer, mens terrassemarkiser derimot tjener mange flere formål. Nordmenn bruker svært mye penger og tid på å lage koselige uteplasser i hagen, og her tilbringer vi kvalitetstid med familie og venner. Terrassemarkisen gir mulighet til å skjerme denne uteplassen for regn, sol og kald luft fra oven. Med en terrassemarkise kan du skape en behagelig «utendørslounge» som du enkelt kan bruke store deler av året. Nyt de deilige kveldene i gode venners lag, og skulle det begynne å regne trenger dere ikke flytte inn; dere bruker isteden terrassemarkisen som tak.

Les mer om markiser her.

Fasade screen

Fasadescreen er et utvendig solskjermingssystem som er bygget etter rullegardin-prinsippet. Hovedforskjellen er at screens har duken festet i skinner på begge sider, for å holde seg stram og tåle kraftig vind. På de fleste nye boliger og forretningsbygg i dag benyttes screen som estetisk og effektiv solskjerming på fasader.

Utvendige screengardiner er en innovasjon innenfor solskjerming. Screen leveres med en perforert duk med mikrostruktur som gir god sikt fra innsiden og ut, samtidig som den slipper inn et behagelig lys og stopper det meste av solvarmen (opptil 92%). I markedet kan man finne modeller fra de helt enkle og rimelige, til de med patenterte gasstrykksystem som er testet i vindtunnel med vindstyrker opp til 120 km/t.

select-light-terrassemarkise-fasadeprodukter-lys-markise-fjernstyring-fra-fasadeprodukter-a

Utvendige persienner:

Utvendige persienner/fasadepersienner er en effektiv, og i tillegg en svært stilren form for utvendig solskjerming. Når persiennene ikke er i bruk er de skjult i kassetter som kan tilpasses bygget, og blir en naturlig del av fasaden.

De roterende lamellene gir deg en nøyaktig lyskontroll, både når det gjelder intensitet og retning. Når persiennen er lukket, hindres varmetap og det spares energi, men fremfor alt bidrar persiennene til et bedre inneklima. I dag finnes flere typer utvendige persienner fra 50mm med wire til 80mm med skinner.

Vil du vite mer om solskjerming? Les mer her.

Pergola:

Pergola er en perfekt markiseløsning for både sol og regn som passer både til privat bruk, restauranter og forretningsbygg. Takket være den stabile konstruksjonen og det lange utfallet er dette et produkt du definitivt bør vurdere om du bor på en værutsatt plass, eller ønsker en luksuriøs uteplass. Noen bruker terrassen mer enn andre, eller er mer eksponert for vær og vind.

Kontakt oss for gratis befaring i dag.