Drømmen om lys, luft og utsikt over Mjøsa | Fasadeprodukter
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger har god kvalitet, integreres i fasaden og skjermer effektivt for sol og innsyn.

Innvendig solskjerming

Våre interiørgardiner er stilrene og moderne, samtidig som de skaper et behagelig dagslys og skjermer effektivt for solen.

Garasjeporter

Vi har et stort utvalg garasjeporter av høy kvalitet, og i vårt sortiment finner du garantert en design som matcher fasaden på ditt hus.

Drømmen om lys, luft og utsikt over Mjøsa

Publisert: 23/02/2018 / Skrevet av: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule

Da paret fra Oslo nettopp hadde fått gutt nummer to bestemte de seg for å flytte til hjemlige trakter, nærmere bestemt Gjøvik. Maria og Anders Haga kjøpte hus fra 70-tallet på hjørnetomt i Sørbyen med flott utsikt over Mjøsa. Etterhvert kom gutt nummer tre og paret har pusset opp litt etter litt for å tilpasse huset livet med tre energiske gutter.

Den store forvandlingen

– Huset bar preg av 70-tallet så forandringene ble store da vegger ble revet for å åpne opp for mer lys, luft og boltreplass i boligen, forteller Maria fornøyd.

 

Fra det store kjøkkenrommet har de utgang til terrasse og hage gjennom store skyvedører. Kjøkkenet bader i sol på ettermiddagen og på varme sommerdager blir det fort varmt med mye sol inn. Her har paret valgt lamellgardiner – diskret skjerming for både lys og innsyn.

– Det er klart når man bor i et tettbygd boligfelt så er det fint å kunne skjerme litt for innsyn, men mest syns jeg lamellene gir interiøret et lunere preg, spesielt om kvelden når vindusflatene blir sorte hull, sier den interiørbevisste og stilsikre fruen.

 

Lys fra morgen til kveld

Fra kjøkkenrommet har de doble skyvedører inn til stuen. Farger og materialer spiller på lag og danner en harmonisk helhet i dette stilrene hjemmet. De store åpne flatene skaper en fantastisk romfølelse med gjennomgående lys.

Paret pusset opp den innerste stuen så den stod klar til jul. Her har de også store skyvedører. Disse vender ut til hagen på andre siden av huset – den som vender mot Mjøsa.

 

Valgmulighetene

– Vi ønsket å ha muligheten til å åpne helt opp og nyte den fine utsikten og mange vakre soloppganger over Mjøsa. Siden det er her vi oppholder oss mest på kveldstid og det er også fint å kunne trekke for den mørke flaten som oppstår, forklarer Maria.

De valgte lyse lamellgardiner for å få mest mulig lys inn selv om de er trukket for. Lyset som siles inn reflekterer de hvite lamellen. De regulerer selv hvor mye lys de slipper inn ved å vri lamellene i ønsket posisjon.

Alt i alt er de veldig fornøyd med lamellgardiner i de store vindusflatene og oppussingen for øvrig, men det betyr ikke at de er ferdig.

– Det er alltid et prosjekt når man har hus, så når snøen forsvinner skal det bygges terrasse utenfor stuen, avslutter Maria med et smil.

 

Relaterte produkter

Tags på innlegget
#Innvendig solskjerming #Interiør innsyn interiørbevisst lameller lamellgardin lamellgardiner skjerming stilsikker

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home Page Form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder forst
Tags på innlegget
#Innvendig solskjerming #Interiør innsyn interiørbevisst lameller lamellgardin lamellgardiner skjerming stilsikker

Relaterte produkter

Få gratis befaring!
Få en gratis befaring!