Få inspirasjon og gode råd | Fasadeprodukter

Få inspirasjon og gode råd

PUBLISERT: 14.02.2020 / SKREVET AV: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule

Vi har alle behov for gode råd i blant. Det starter jo gjerne med et problem som vi ønsker å fikse. Vi søker råd og hjelp til å løse det for eksempel på nettet hvor vi leter etter de gode inspirasjonskildene.

Det er mye inspirasjon å finne på Instagram og @fasade.produkter

Solskjermingsråd rett i lomma

Visste du at Fasadeprodukter har masse inspirerende bilder og råd på Instagram? Ta en kikk, følg oss og hold deg oppdatert – kanskje finner du det som kan være løsningen på nettopp ditt solskjermingsproblem. Se bare et lite utvalg innlegg under her.

Visste du at Duette plisségardin faktisk i tillegg til å skjerme og redusere innetemperaturen om sommeren også kan isolere om vinteren? Duette kan øke innetemperaturen ved vinduet med opptil 7,4 grader om vinteren, mens den om sommeren vil reflektere mye av solvarmen slik at du oppnår betydelig svalere temperatur. Les mer her.

 

Visste du at med utvendige persienner er det målt opptil 92% reduksjon av strålingsvarme fra solen? Det går mot lysere og varmere tider. Når solen står på for fullt vil vi gjerne hindre varmen å nå inn. Les mer her.

 

Den samme reduksjonen er målt for Screens. Det fine med Screens er at du skjermer for lys, strålingsvarme og innsyn, samtidig som du beholder utsikten. Les mer her.

 

På den lyse tida av året er det også ønskelig å kunne sitte ute utover kvelden ved en hyggelig og skjermet uteplass. En markise gjør uteplassen lunere og beskytter mot lett regn og litt vind. Markiser kan du få tilpasset etter dine behov og til norske forhold. Les mer her.

 

Eller kanskje du vil ta den helt ut å bygge en utestue, et ekstra rom, med f.eks Fasade Pergolino i kombinasjon med Fasade Zip Screen som bilde viser. Finn mer inspirasjon her.

Uansett hva du er ute etter kan vi bidra med inspirasjon og råd på veien.

 

 

Relaterte produkter