Farger på hele interiøret! | Fasadeprodukter
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger har god kvalitet, integreres i fasaden og skjermer effektivt for sol og innsyn.

Innvendig solskjerming

Våre interiørgardiner er stilrene og moderne, samtidig som de skaper et behagelig dagslys og skjermer effektivt for solen.

Garasjeporter

Vi har et stort utvalg garasjeporter av høy kvalitet, og i vårt sortiment finner du garantert en design som matcher fasaden på ditt hus.

Farger på hele interiøret!

Publisert: 21/09/2018 / Skrevet av: Designer og blogger Sarah Engan Johansen

Fargetrendene for 2018/2019 roper at du må tørre litt. Tørre å skape stemning og lage miljøer med farger. Bruk flatene i veggene, vinduene, møblene – og til å med tak, til å skape atmosfærer som tar vare på de som bor i- og besøker hjemmet ditt!

Mye farger

Det er en stund siden vi gikk fra trenden med hvitt på hvitt. Duse toner i blått og grønt – og etter hvert gult og rust har vært synlig i trendbildet en liten stund. Ganske lenge var det bare én fokusvegg som skulle være malt – nå kan du godt male flere vegger og gjerne hele rommet. Og fargene du kan bruke er ikke lenger bare duse. Det er lov å bruke litt tyngde og varme i interiøret.

Bruk nyanser og fargespill

Lek med gjerne med nyanser. Bruk en lys nyanse i det ene rommet – og en mørkere i det neste. Bruker du nyanser og farger aktivt, skaper du både stemning og litt samspill mellom rommene og i huset generelt. Tør du å bruker mange nyanser på vegger, møbler og solskjerming, er det fint å stramme opp med f.eks lister eller møbler i brukket sort eller hvitt. Møbler i tre, samt grønne planter skaper også gode kontraster og fokuspunkt sammen med et rom malt med farger.

Solskjerming – et viktig interiørelement

Solskjermingen bør ikke vare være et nødvendig “onde”. Bruk det du har foran vinduet til å skape en enda bedre opplevelse i huset og interiøret generelt. Lek litt med fargene på solskjermingen din; Bruk for eksempel plisségardiner i en mørkere nyanse enn veggfargen. Her hjelper selgeren deg med fargeprøver, slik at du kan se solskjermingen mot veggen og lyset du faktisk har i rommet. Bruker du en plisségardin med en kjerne i aluminium eller en lys bakside, vil du også klare å holde rommet ditt kjølig, selv om solskjermingen har en mørk farge.

Snorløs plissegardin - Fasadeprodukter AS

 

Farger er viktig for mennesker når vi opplever og sanser – tør å bruke dem – også i interiøret!

Relaterte produkter

Tags på innlegget
farger Trender 2018

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home Page Form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder forst
Tags på innlegget
farger Trender 2018

Relaterte produkter

Få gratis befaring!
Få en gratis befaring!