Farger på hele interiøret! | Fasadeprodukter

Farger på hele interiøret!

PUBLISERT: 21.09.2018 / SKREVET AV: Sarah Engan Johansen

Fargetrendene for 2018/2019 roper at du må tørre litt. Tørre å skape stemning og lage miljøer med farger. Bruk flatene i veggene, vinduene, møblene – og til å med tak, til å skape atmosfærer som tar vare på de som bor i- og besøker hjemmet ditt!

Mye farger

Det er en stund siden vi gikk fra trenden med hvitt på hvitt. Duse toner i blått og grønt – og etter hvert gult og rust har vært synlig i trendbildet en liten stund. Ganske lenge var det bare én fokusvegg som skulle være malt – nå kan du godt male flere vegger og gjerne hele rommet. Og fargene du kan bruke er ikke lenger bare duse. Det er lov å bruke litt tyngde og varme i interiøret.

Bruk nyanser og fargespill

Lek med gjerne med nyanser. Bruk en lys nyanse i det ene rommet – og en mørkere i det neste. Bruker du nyanser og farger aktivt, skaper du både stemning og litt samspill mellom rommene og i huset generelt. Tør du å bruker mange nyanser på vegger, møbler og solskjerming, er det fint å stramme opp med f.eks lister eller møbler i brukket sort eller hvitt. Møbler i tre, samt grønne planter skaper også gode kontraster og fokuspunkt sammen med et rom malt med farger.

Solskjerming – et viktig interiørelement

Solskjermingen bør ikke vare være et nødvendig “onde”. Bruk det du har foran vinduet til å skape en enda bedre opplevelse i huset og interiøret generelt. Lek litt med fargene på solskjermingen din; Bruk for eksempel plisségardiner i en mørkere nyanse enn veggfargen. Her hjelper selgeren deg med fargeprøver, slik at du kan se solskjermingen mot veggen og lyset du faktisk har i rommet. Bruker du en plisségardin med en kjerne i aluminium eller en lys bakside, vil du også klare å holde rommet ditt kjølig, selv om solskjermingen har en mørk farge.

Snorløs plissegardin - Fasadeprodukter AS

 

Farger er viktig for mennesker når vi opplever og sanser – tør å bruke dem – også i interiøret!

Relaterte produkter

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.
Index form

Bestill
gratis befaring

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder forst