Fordeler med motorisert solskjerming | Fasadeprodukter
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger har god kvalitet, integreres i fasaden og skjermer effektivt for sol og innsyn.

Innvendig solskjerming

Våre interiørgardiner er stilrene og moderne, samtidig som de skaper et behagelig dagslys og skjermer effektivt for solen.

Garasjeporter

Vi har et stort utvalg garasjeporter av høy kvalitet, og i vårt sortiment finner du garantert en design som matcher fasaden på ditt hus.

Fordeler med motorisert solskjerming

Publisert: 15/07/2016 / Skrevet av: admin

Solskjermingen din gjør mer nytte enn du tror.

Motorisert solskjerming gir høy komfort. Med et trykk på fjernkontrollen eller bryteren, kjøres solskjermingen raskt og smidig inn/ut eller opp/ned. Du kan samkjøre flere solskjermingsprodukter på samme fjernkontroll. Hvis du lar sensorer automatisk styre solskjermingen vil de brukes de oftere, og ikke minst, mer effektivt.

Aktiv solskjerming

Aktiv bruk av motorisert solskjerming oppnås ved å koble til sensorer (sol- og/eller vindsensorer) og tidsur. På denne måten vil solskjermingen automatisk justeres etter været. Dette beskytter solskjermingen når det er sterk vind.

Her har du flere fordeler ved å ha automatiske solskjerminger:

Beskytt interiøret ditt

Ved å unngå for mye sol unngår du misfarging av møblene og uttørking av stueplanter, også når du ikke er hjemme. Solskjermingen kjører automatisk opp eller ned ved en forhåndsbestemt innstilt verdi.

Les mer: Forandring fryder.

Ingen avstand er for stor

Uansett hvor du befinner deg, og uten at du behøver å tenke på det, styrer Somfy-sensorene alle dine solskjerminger, utvendige persienner, screens med mer. Ha en behagelig temperatur i boligen når du kommer hjem fra jobb om ettermiddagen.

Les mer: Styr huset ditt med mobilen

Mer komfort

Unngå å bli blendet av solen når du ser på tv, eller når du spiser middag. Takket være sol- og/eller temperatursensoren, som kommuniserer trådløst med dine solskjerminger, kjører de ned automatisk når en bestemt innstilt verdi overskrides.

Jo mer lys, desto mer varme

Solsensoren fra Somfy måler lysintensiteten på ytterveggen din. Hvis sollyset går over en bestemt terskelverdi som er forhåndsprogrammert, kjører Somfy alle dine solskjerminger ned. Også hvis temperaturen i boligen øker eller synker, vil sol- og/eller temperatursensoren gi signal til motorene i solskjermingene.

Du sparer energi

I tillegg til å spare deg for fysiske anstrengelser, ettersom automatiseringen overtar betjeningen, er innsparing av kostnadene til klimaanlegg minst like viktig. Når solskjermingen din  kjører automatisk inn og ut, står de for en viktig del av temperaturreguleringen i din bolig. Den naturlige justeringen av temperaturen i huset, gir større energiøkonomiske fordeler enn de aller fleste klimaanlegg.

Hva hvis det blåser opp?

Du trenger ikke bekymre deg, vindsensoren kjører solskjermingen inn i god tid, slik at du unngår skade på solskjermingen eller ytterveggen. Hvis det fortsetter å blåse og solen kommer frem, vil solskjermingen ikke kjøre ut. Det sørger den innebygde sikringen for.

Les mer om Fasadeprodukter og Somfy.

Kontakt oss for gratis befaring i dag.

 

Tags på innlegget
#Motorisert solskjerming #Spare energi

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home Page Form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder forst
Få gratis befaring!
Få en gratis befaring!